Mitt år i bloggen

Vissa kanske tycker det här med blogg är fånigt och utelämnande osv. Men vet ni vad? Jag har gått tillbaka och tittat på året som gått och jag är så jäkla glad att jag dokumenterar mitt liv. Bilder,text, citat, händelser och känslor. JAG älskar det. Här är en sammanfattning av 2015 månadsvis.

Januari 2015
Första gången jag övningskörde med mamma på Fagerliden. Iiiiii läskigt. Pusslets födelsedagsfest. Voi voi ;-) Träning. Samtal med Danne. Sport och aktiviteter med kidsen i massor.


Februari 2015
50nyanser och Mr Grey på bio med Maddis. Utbildning med jobbet. Övningskörning, teoripluggande i massor. Brev och telefonsamtal med D. Träning och massor med mys med kidsen.


Mars 2015
Spa med pussel. Såååå mysigt och välbehövligt!
Innebandyavslutning för grabbarna. En bra och lugn månad.


April 2015
Oj, vilken månad. Halkan. uppskrivning och uppkörning. Tre sjukt stora grejer som jag än idag inte fattar att jag klarade. Ostbågsfest med jobbet. Sitter på hästryggen igen efter 17år tack vare pusslet. Fotbollen är igång för grabbarna. Fullt ös!!! och jag har mitt KÖRKORT!!!!! Jag kan KÖRA mina barn till deras träning. STort är det!!


Maj 2015
Vårruset med jobbarkollegorna. Helt klart nöjd där.
Högbyn med Pusslet. Mitt riktiga körkort dimper ner i lådan. Fotbollen tar upp tid, med träningar och matcher. Jag tränar och den näst sista dagen i Maj så kommer han äntligen hem. Min kärlek!!! Och vi drar från landet......


Juni 2015
Första veckan spenderas i Grekland med mannen som har stulit mitt hjärta.
Jag är så lycklig. Barnen mår bra, allt funkar. Jag FÅR EN BIL!!!!!!!!!!
Provar gokart för första gången. Verket i Avesta besöks både en och tre gånger med vildingarna. Skolavslutningar och Bepes-cup för Ludde som dom tog silver i.


Juli 2015
Jag fyllde år. Grilltider. Besökte SÄters gamla sjukhus som inte impde på grabbarna haha Åkte till Stockholm och Gröna Lund med min lilla familj. vilken cirkus hahah
Bio med pusslet. Och jag njöt av ALLT.


Augusti 2015
Hann med en del bra saker innan det var något som hände.
Bröllop för fina Andrea och hennes man. En härlig weekend i Stockholm som pusslet bjöd på. Så jäkla underbart., Vi fick en underbar upplevelse ovanför Fagersta i ett litet flygplan. Bland det häftigaste jag varit med om. Fotboll för grabbarna som presterar på topp. Jag opererade bort min knöl......
Sen......sen så gjorde det bara så jäkla ont.


September 2015
Fotboll, fotboll och fotbollsavslutning. hugo fick pris för han varit med på flest träningar. Rolig Fest med jobbet. Jag drog iväg på en resa till STockholm själv för att rensa tankar. Så mysigt !!! Och Elin fick ÄNTLIGEN sitt körkort.


Oktober 2015
Vi snackar Innebandy. Ludde började i Hugos lag som målvakt och är GRYM. Hugo imponerar med sin snabbhet och sina tricks. Gym= terapi. Härlig tur till Riddarhyttan med mitt Pussel. Fest på Bruks. Fick biljetter till Melissa Horn och ett godishjärta. Förvirringen kunde börja. Träff med världens bästa mammagrupp. Terapi vid Hedkärrasjön två gånger på samma dag.


November 2015
Träning. Innebandy i massor. Stolt mamma. Pray for Paris. Vi klädde granen och vi bakade lussebullar och pepparkakor. (Ja, lite tidigt kanske men ändå!!!) Åkte till Västerås på match. Sen så fick grabbarna klippa sig hos Emma på hennes jobb. Kul !!! Käkade Indiskt för första gången på länge. Mycket skratt!!!December 2015
Ja, vi fortsätter väl med innabandyn då haha. Underbart !!
Julfest med jobbet. Fick blommor i kassan på ICA. Träning. Jul och julklappar. Barnen vart såååå nöjda över sina som dom fick innan dom åkte till deras far.


2015 var ett bra år. Vissa saker hade jag gärna kunnat varit utan, men med bakslagen kommer lärdom och en viss insikt. Jag kan må dåligt, men jag gräver inte ner mig. Jag överlever. Jag ändras och jag blir starkare .Jag inbillar mig själv det iallafall.
Men så många härliga minnen jag fick med mig från förra året som värmer hjärtat när jag blickar tillbaka, det överväger.

Och när vi nu går in i 2016 så gör jag det utan oro, utan rädsla. För jag VET att vad som än kommer så fixar jag det. Jag har en plan....;-) Och jag är bra!!!

The little things......🖤

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229