Jag FÖRSÖKER alltid göra det som jag tror och känner är rätt. Vill inte vara elak men kan säkert vara det ibland, försöker alltid tala sanning. Tycker att man ska ge och dela med sig av det man kan. Vill helst inte prata illa om folk, även om det händer ibland. Men då finns det ofta en anledning som 9 gånger av 10 har börjat med att den personen gjort mig arg, ledsen osv. Och då kan det hoppa ur en groda eller tre. Annars försöker jag se det bästa och fina hos människor och hitta anledningar till varför det blev si å så. Jag tror på att le, även om personer inte ler tillbaka. Jag tror på att ge folk "en chans till" Jag tror på att man ska vara snäll och omtänksam. 

Karma!!! Ibland har jag tvivlat. Men då har jag varit bedrövad. Hoppats på mirakel. Lottovinster å sånt materialistiskt skit. 
Men människorna jag har i mitt liv är ett tydligt tecken på att jag fått en skatt av livet. 
Kvällen har spenderats med en av alla dessa människor. Jag kan bara känna kärlek. Lägger mig med värme i hjärtat och hoppas på en god natts sömn trots tankar som söker sig bort till honom och håller John Blund på avstånd. 
Jag ger det ett försök nu iallafall. 


Tack för idag. Tack för en underbart vanlig dag....The little things......🖤

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229