Jag vågar inte säga att jag irriterar mig

Jag har ju utvecklat en otrolig ordning/manisk/OCD på äldre dar.
Det är iallafall vad Danne säger. Jag kan bli vilseledd av hans åsikt. Är jag knäpp eller är det bara en normal ordning jag vill ha för att det inte ska bli kaos. Jag vill ha frukt och grönsaker på samma ställe i kylskåpet. Jag vill ha sängen bäddad varje dag då den står i vardagsrummet. Jag vill inte ha gardinerna fördragna så det är alldeles mörkt här hemma. Jag vill inte ha tallrikar och glas efter middagen ståendes kvar på vardagsrumsbordet när vi ätit färdigt. Jag vill inte vänta till kvällen på ett ENORMT diskberg och ta det då. Jag diskar undan vart eftersom. Jag vill inte ha smulor i sängen, i soffan på bordet och saftspill på golvet. Jag hade allt det där när mina barn var små. NU vill jag ha det rent och fint.

Är det maniskt????

Här nedanför kommer ett dilemma jag har. När mina tre andra familjemedlemmar har duschat så går dem blöta och ställer sig direkt på badrumsmattan (blåa krysset) och torkar sig. Sen kommer jag och ska inpå toa efteråt med strumpor på och blir alldeles blöt om fötterna 🤬🤯 Jag blir galen.

Själv tar jag en handduk och kliver på. Och lägger den vid det rosa krysset. Torkar mig och sen ställer jag mig på mattan. Är inte det ”rätt sätt”?!
Men jag vågar inte gnälla om detta. Dom kommer hata mig snart 🤣😅


The little things......??

Gillar

Kommentarer