Jag försöker bara leva mitt liv...

Jag klankar ofta ner på mig själv. Tycker jag är dålig, ful, otillräcklig, jobbig, glömsk, förvirrad, överkänslig, svartsjuk, elak, tjock, dålig mamma, dålig flickvän, dålig kompis, dålig syster, dålig dotter, dålig på jobbet mm mm. Ja, ni har väl själva läst gnället ett par gånger ;-)

Men idag har jag tänkt till lite. Det kommer ljusglimtar ibland.

Jag får ju möta några st på jobbet som inte gillar mig alls. Och jag mår så dåligt över detta. MEN, idag tänkte jag till. JAG har inte gjort dessa människor någonting. Jag har aldrig varit elak. Det enda jag gjort är att leva mitt liv. Jag kämpar med jobb, mina två barn, med träning för insidan och utsidan, jag skjutsar ungar, ungarnas kompisar, kollar på matcher och hänger på deras träningar, jag skänker pengar till barncancerfonden, jag förlåter människor, jag försöker se det bästa i alla och jag försöker att inte såra någon. Jag lagar mat fast jag egentligen inte orkar, jag fixar och grejar i mitt hem med de små ekonomiska förutsättningar jag har. Jag betalar mina räkningar och jag ser till att mina barn får det dom behöver.

Ibland felar jag. Och det är ok, för jag är mänsklig. Och det är jag stolt över. Gör jag fel, då ber jag om ursäkt. Men jag har bra värderingar, jag respekterar människor som respekterar mig. Sånt förtjänas. Jag har svårt för människor som gör mig illa, ljuger, går bakom min rygg och som sedan ogillar mig fast dom inte ens känner mig, när det enda jag vill är att leva mitt liv i lugn och ro och drama fritt.

Jag är jag. Och jag tycker fan inte att jag förtjänar all skit jag fått ta från människor jag inte ens känner.

Jag är inte felfri och bäst. Men jag är fan inte så dålig heller.


The little things......??

Gillar

Kommentarer