Han lät mig sova

”Du får somna till filmen” Haha underbart.
Jag brukar ju typ alltid somna när Vi kollar på film. Men jobbar man hela dagarna så blir man trött.

Men jag slipper undan så mycket hushållssysslor att jag nästan får dåligt samvete. Är ju inte alls van med detta. Tvätt. Disk. Matlagning mm.

Efter innebandyn så kom jag hem till skumbad och tända ljus och maten stod på spisen. Ljuvligt!!!!

Jag är sååå otroligt tacksam för min man just nu. Finns ingen bättre. Och det känns som vi är påväg framåt. Efter många år av kaos från en dag till en annan. En timme efter en annan och tilloch med minutrar i en bergochdalbana där det inte fanns någon broms så har det saktats ner något enormt.

Och även jag fortfarande kan känna dom där otäcka vindarna som sveper förbi så är det faktiskt bara historiens vingslag som snuddar mig och ger mig rysningar. Men de kommer inte lika ofta längre. Och jag vet att detta kommer att ta tid. Tyvärr är det väldigt trasigt inombords. Men jag är lycklig, om än osäker. Men i mitt hjärta så dunkar det så starkt och självklart. 

Mycket har förändrats. Väldigt mycket. Jag är hoppfull och jag är vaksam. Jag är ivrig och jag är återhållsam. Jag är säker och jag är rädd. Jag är realistisk och jag är en drömmare. Jag är medveten och jag är ovetande. Jag är osäker och jag är 100% säker.

Allt ihop på en och samma gång.
The little things......??

Gillar

Kommentarer