Idag fyller jag år. 39 närmare bestämt. Man kan typ säga att jag nu levt halva mitt liv. Att börja tänka på vem man blivit, vad man åstadkommit, hur framtiden planeras, vad man har lärt sig, om man hittat sig själv och den man vill vara. Frågor som kräver självrannsakan och som gör att man måste gå in på djupet för att svara på, dom sparar vi till en annan dag. 

 Anneli 5 år till vänster och Anneli 39 år till höger. Vad hade jag sagt till den lilla flickan som stod där på Legoland i Danmark i sin "Madicken-klänning" och som ännu var hyfsat oförstörd, men väldigt blyg och försiktig. Vad hade jag sagt???

"Det kommer att bli tufft. Livet kommer att testa dig på fler sätt än du någonsin kan tänka dig. Men håll huvudet högt. Du fixar det. Tuffa till dig. Stå upp för dig själv. Låt inte det som händer göra dig svag. Du duger som du är och låt INGEN säga åt dig att du skulle vara/se ut på något annat sätt. Om du känner att någon gör dig orätt, gå då därifrån. Det är ALDRIG DITT FEL om någon väljer att behandla dig illa!!! Låt dina erfarenheter göra dig ödmjuk. Håll dig till dom som verkligen älskar dig pch visar det. Du kommer att fixa det. Jag tror på dig"

The little things......🖤

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229