Om jag fått en krona för varje gång jag hört det.... Då hade jag fan bott på min egen ö utanför Maldiverna. 
Men jag är inte alltid det. Det är liksom inte den jag är. 
Jag lägger över skuld på andra människor i beslut och situationer jag själv satt mig i. Ger andra dåligt samvete och gottar mig i "stackars Anneli" Jag får ofta sympatier vilket jag ibland är så jäkla bekväm och nöjd med. Men samtidigt gnager ett dåligt samvete. Ungefär som om jag vore en bluff. Samtidigt som jag känner mig äkta så känner jag mig falsk. 
Jag är fruktansvärt egoistisk i grund och botten men har lärt mig genom åren att täcka över den egenskapen med en mysig, tjock filt invävd i snällhet, tyckasyndommig och offergarn av högsta kvalitet. Att rannsaka mig själv och vem jag är. Det jag gör bra och det jag inte gör bra. Vad jag är och vad jag inte är. Det är sånt jag måste börja med. Varför gör jag si och så. Vilka sidor tycker jag om och vilka vill jag ändra på. Hur vill jag att mitt liv ska se ut. 
Jag måste sluta vara ett offer. Jag kan inte tvinga folk att uppträda efter mina önskningar. Det är deras strid. Och jag inte styra andra människor runt mig, men jag kan välja vem JAG vill vara. Och jag vill inte vara den där bluffen som är "FÖR snäll"


The little things......🖤

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg