Dagen har gått riktigt bra. Ett hysteriskt asgarv med en kund gav mig en kick. 
Härliga och fina kollegor och ett samtal efter jobbet gjorde gott åt själen. 
Men nu, kvällen. Är han i huset nu? Jag får så ont i mitt hjärta vid bara tanken. 
Det gör så ont och miljoner tankar i mitt huvud cirkulerar och jag känner mig illamående. Hur ska jag hitta lugnet för att kunna sova?
Men men. "Acceptera det du inte kan förändra"
Jag är medberoende och samtidigt beroende. Jag är det till samma person. När en person blir din drog....... Det är inte bra 😔 Jag har varit livrädd hela mitt liv att bli beroende av någonting. Därför jag slutade att dricka och festa. Därför jag i stort sett aldrig tar värktabletter. Inte ens alvedon. Har aldrig provat droger. Därför jag slutade med Cola light. 
Men jag är beroende av en person. Beroende av den känslan jag får när allt är sådär underbart som det var för några dagar sedan. Inte mycket slår den totala lyckan över att känna sig älskad och speciell. 
Och att vara utan det är hemskt. Och speciellt när Man vet att någon annan får det jag vill ha. Men att få den kicken en två dagar varannan månad är för lite 😔 
Jag måste hitta den i något mer skonsamt, mer långvarigt och som är sunt för själen och som stärker mig. Och det ska INTE bli en annan person. Jag ska hitta det i mig själv först. 
The little things......🖤

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg