2017-2018

2017 var inte mitt år. En del ljusglimtar fanns det såklart, men i det stora hela så var min insida mer trasig än någonsin vilket gör det svårt för resten av livet att fungera.

Träningsmässigt så har det varit riktigt bra. Ihållande och jag har hittat variationer när jag tröttnat på det ena eller det andra. Och jag har hittat tillbaka till min älskade yoga. Och den ska få hänga med mig in i 2018 och få än ÄNNU större roll.

Kidsen

Jag dom växer så det knakar. Kloka, fina duktiga, sportiga killar med viljor och humör OCH humor.

2018 kommer att innebära att Ludde ska börja högstadiet. Herre min Gud!!!! Vart tog tiden vägen???

Hugo börjar 5:e klass och jag har två stora grabbar att vara stolt över.


Jobbet

Inga stora förändringar. Men med tanke på att jag mått rätt dåligt inombords så har det varit kämpigt på jobbet emellanåt med ångestattacker och stress över vilka jag kan möta på i affären.

Kärlek

Han hänger kvar. Efter 7 år är han fortfarande i mitt liv. Upp och ned går det. Vi har hunnit med små familjära aktiviteter och en weekend resa till Krakow.

Mitt livs kärlek och mannen jag älskar.

Vänner och familj

Jag har varit väldigt osocial och hemmakär och socialt utmattad detta året. Trots att jag VET att umgänge med mina nära och kära gör gott och ger energi.

Mer sånt 2018 ska bli något att sträva efter.

Ja slutet på 2017 är här när som helst. Ett inre kaotiskt år där jag kämpat för mig själv i ganska mycket motgångar. Både inre och yttre.

Min stabila kärna: mina barn!! Dom håller mig på jorden och utan dom så vette fasen hur jag skulle orka. Och mina vänner som fortfarande hänger kvar och accepterar mig genom allt. Ni är fan BÄST.


The little things......🖤

  • 62 visningar

Gillar

Kommentarer