Sol ☀️

Om man tittar på första bilden kan man tro att det är vår eller sommar med ett dött träd. Men tittar man längre ner, så ser man all snö.
Förra gången det var sånt här snöoväder var 2018 och den sommaren var fantastiskt.
Det var inte bara för att det var våran första sommar ihop. Det var också varma sommarkvällar, varmt på dagen och om det regnade (vilket det knappt gjorde) var det på natten. Den sommaren var så varm och torr att det blev grillningsförbud. Grilla vill man ju, så i år blir det en underbar sommar, men vi får grilla 😉 hoppas jag i alla fall.

Jag har fått lite vårkänslor och börjat rensa i skåp (nu finns ett helt skåp till läxa och spel som barnen lätt kommer åt) och min garderob. Kläderna börjar kännas mer lagom nu och inte lika tajta. Jag har beställt byxor från KappAhl, men tänk om de är för stora nu (eller väldigt snart)? Jag gillar ju inte att shoppa! Så jag är orolig att jag måste göra det snart igen, men jag får kanske köpa ett skärp istället.

Det går så bra att äta så här. Är inte sugen på något på kvällen längre. I början åt jag ett kokt ägg till kvällen, men det behövs inte längre.
Jag känner att magsäcken har krympt. Jag blir mätt, proppmätt mycket snabbare. Med mindre portioner.
Det känns skönt!

Maken har varit så duktig han med. Han äter inte heller en massa onyttigt på kvällen. Det har ju tidigare varit våran last! Han håller sig till helgen. Det klarar inte jag av. Då är jag fast igen. För mig är det lättare att inte äta kakor osv alls! Tur vi alla är olika och får hitta vårat sätt ❤️

Vi hörs när vi hörs!
Anneli Hägg

Gillar

Kommentarer