Snöstorm och vägning.

Skolorna är stängda i kommunen, jag som lärare har lämnat ut hemuppgifter till eleverna. Så idag är det hemma jobb, planera terminen står på mitt schema. Igår hade vi lärare studiedag, så jag hade koll på första veckan. Men det gick i stöpet direkt, då skolorna stängde två dagar. Gör om, gör rätt!

Här är det verkligen mycket snö nu. Traktorer och plogbilar går för fullt utanför.

Skotta ut bilen, vara livrädd att köra fast efter vägen, skotta sig in på parkeringen på jobbet, jobba och sen börjar det om 😭 Hatar att bo här. Tur jag får vara hemma två dagar. Tänker på er alla som verkligen måste ut ❤️ maken är på jobbet idag, får se om han kommer hem!

Idag var det så vägning. Tio dagar med "attackfasen" är gjorda. -6 kg visade vågen. ✌️
Mättade mig också, -17 cm i midjan (där jag alltid går ner först) på tio dagar är inte så konstigt att jag känner det 👍

Idag går jag in i "omväxling fasen" där jag varannan dag får äta grönsaker till mitt protein. Det ska bli gott, jag har längtat!

Härligt blir det när (om) maken kommer hem. Då blir det tacos och sen ska vi fira 10 000-dagars ❤️ 10 000 dagar sedan jag dansade med en så snygg kille, 15 år var vi då. Han hade så långt och snyggt hår, jag var avundsjuk på håret och visste inte hur jag skulle bete mig, så snygg var han (är han än idag). Det måste firas 🥂

Idag ska jag, försöka, ställa in barnen cyklar. Som gömmer sig någonstans i snön. Ja jag vet! De skulle vi gjort för länge sedan.....

Vi hörs när vi hörs!
Anneli Hägg

Gillar