Provar plattformer

Nu har jag testat runt lite olika plattformer för att blogga. Men den här känns bäst, här blir jag kvar!
Har fortfarande mycket att lära mig, men själva känslan här är fin och bra! Det gillar jag.
Maken tycker ett annat ställe är bäst att blogga på, men jag trivs inte där. Krångligt att få in bilder på rätt ställe. Det gillar jag inte! Enkelhet är min melodi.

Katten har gjort ett hjärta i matskålen. Antingen till han själv när han kommer tillbaka för att äta, eller för oss människor att se?!

Idag har inte varit någon bra "mensdag" jag blöder jättemycket. Och har jätteont. Ändå har jag fixat frukost till barnen och mig, diskat bort efteråt. Sedan lunch med efterföljande disk. Vi har ingen diskmaskin och med fem i familjen, blir det mycket handdisk! Oftast är det maken som diskar. Men han jobbar, så jag försöker hålla efter.

Jag har packat på cykeln på bilen och kört Vidar till en kompis. Sedan hem nån timme igen, innan det var dax att hämta hem honom.
I morgon är det sista kvällen med barnen för den här gången, så då brukar vi ha lite extra mysigt. Men nu när fotbollen är igång igen, så kör vi myset ikväll istället. Då kvällens träning är inställd!
Tvätta två maskiner har jag hunnit med idag också och hängt. Försöker hålla efter så gott det går. Visst är det lättare att göra det nu som arbetslös, än när man jobbar dagtid.

Andreas och jag har en bra sak vi brukar göra. Vi gör olika dejter!
Som när det behövs städas (som det gör nu) brukar vi ha Städ-dejt. Då städar vi tillsammans och dricker nått gott under tiden. Vi brukar också ha Disk-dejt och om vi behöver sortera nått så tråkigt som förrådet, så gör vi en dejt av det ❤️ Då blir allt tråkigt mycket trevligare! Dessutom älskar vi att umgås med varandra och då passar ju dejtandet perfekt för oss!

Vi hörs när vi hörs!
Anneli Hägg

Gillar