❤️ Otrolig Bröllopspresent ❤️

En eftermiddag ringde det på dörren här hemma. Det var en granne, som bor typ mittemot oss, på andra sidan vägen och hennes hund.

Hon frågade efter maken när jag öppnade. Jag ropade på honom och började gå från dörren. "Nej stanna! Det här är till er båda" sa hon. Jag börjar fundera på om vi hade gjort nått fel. Varför stod hon här? Vi har ju inte ens hejat på varandra ute på gatan!

Hon ville bara säga att vi var så perfekt för varandra, att det strålade om oss. Hon hade (såklart) sett oss från sitt hus. Hon sa att hon brukar göra blomsterarrangemang till människor som hon känner. Men att hon hade fått ett "kall" om att göra ett till oss. Det var första gången hon gjort till några hon inte känner. Hon sa att hon sett att vi gift oss i tidningen och fått inspiration ovanifrån.
Hon sa saker om oss, som att vi båda är kreativa människor och att vi var så underbar att se tillsammans. Hon var så innerligt glad att vi träffat varandra för att vår kärlek lyste som nått hon aldrig tidigare sett. Att vi var gjorde för varandra!

Hon berättade att varje liten sak hon planterat och lagt i blomsterarrangemanget var för oss och symboliserar olika saker i vårt liv. Om ljus och mörker. Om någon är Dum mot oss, så le. Därav Dumle-klubborna 😍 Allt var så genomtänkt och hade satts i den här krukan av en anledning.
Hon sa flera gånger att det var så roligt att vi två träffats, att vi var perfekt för varandra, att nu har ni hittat rätt! Hon sa allt vi känner, men inte riktigt kunnat förklara. Tänk att hon sett det ❤️ Men hon kunde inte förstå hur vi kunde ha så starka band till varandra.
Så vi berättade att vi var Ungdomskärlek 😍 då förstod hon direkt!

När hon gått sin väg satt vi oss ner i soffan och tittade på varandra. Hände det här precis?
Jo det gjorde faktiskt det, för den otroliga blomman står på matrumsbordet i vardagsrummet 😊

Tack än en gång ❤️

Vi hörs när vi hörs!
Anneli Hägg

Gillar

Kommentarer

Jesslifedaybyday
Jesslifedaybyday,
Men oj vilken underbar granne 😍 Så himla fint !
nouw.com/jesslifedaybyday
Annelihagg
Annelihagg,
Ja eller hur 🥰
nouw.com/annelihagg