Måndag

Idag är det måndag och fullt upp!
Jag har rengjort filten som Starke (katten) ligger på i soffan och sedan borstade jag honom. Han tycker det är sååå skönt. Kurrade högt under tiden och när jag slutade och skulle stryka bort det sista lösa håret blev han sur på mig och slog med tassen mot mig, sen bet han i luften. Ingen kan säga att han inte är knäpp 🤣

Jag har endometrios och idag hjälper inte ens mina morfintabletter. Vidar kom med en värmekudde han värmt i micron till mig efter frukosten ❤️ Han vet allt om mens och hur himla besvärligt det kan vara. Han kommer bli världens bästa man när han får en egen tjej 😊 Men han blir nog förvånad om (hoppas, hoppas) hans tjej har vanlig mens. och inte som jag, tre veckor med fruktansvärda smärtor.

Vad har jag gjort mer idag då? Än att legat i sängen med värmekudde på magen.
Jo jag har lagat mat (både lunch och middag), diskat tre gånger. Åkte tre våndor till Bodum/Bonäset. Först skulle Vidar till en kompis. Packa med cykel, fast först lite cykelreparationer. Sen hem.
Sedan tillbaka med Hampus, som skulle på fotbollsträning. Med oss hade vi, såklart, kaffe ☕ Sen hem.
Sen tillbaka för att hämta Vidar och Hampus.
Nu är jag less!

Just de! Det var ju det jag skulle börja med att skriva. Det är ju måndag, så A-kassekortet skulle fixas och lämnas in. Sen kolla om det var nått nytt på arbetsförmedlingen, som jag måste gå på/göra. Men det var det inte.
Sen, var det dax att kolla om det kommit ut några nya jobb. Det hade det, men såklart inte som passade mig. Jag väntar på ett jobb som min gamla chef har tipsat om att jag ska söka. På min gamla arbetsplats 👍 det gör ju inget om jag skulle få det 😊

Vi hörs när vi hörs!
Anneli Hägg

Gillar