😺 Katten som vaktar mig 😺

Starke ligger alltid hos mig när jag är sjuk eller har ont.

Idag när jag låg i sängen och vilade mig, så låg han bredvid. Ikväll när vi såg på tv, låg han på sin plats, nära mig i soffan.
Och nu när jag har så ont att jag inte kan sova, så ligger han vid mina fötter. Han gillar inte att sova vid våra huvuden när vi båda ligger i sängen. Det blir nog för trångt. Men många gånger när jag varit sjuk ligger han just uppe vid mitt ansikte eller på min hand eller arm.

Jag gick precis iväg och värmde en vetekudde i micron. Han tittade på mig när jag gick och tittade fortfarande efter mig när jag kom tillbaka. I natt blir det nog inte så mycket sömn för mig, jag har för ont sen operationen 😭😴

Det har hänt att han har väckt mig genom att stånga sitt huvud mot min panna, eller så slickar han mig i ansiktet. Jag tror att han vill se att jag är okej. Att jag lever!

Starke är gammal och har varit med länge, han är 16 år. Så han vet precis när han behövs!

Han brukar gå upp till barnen när de ska lägga sig och kommer inte ner förrän de sover.
Han går också upp varje morgon när våran väckare ringer. Då håller han på jama och lever om tills de vaknar. Det är lite jobbigt när det var sommarlov och vi hade börjat jobba. För även då tyckte han att det var dags även för barnen att vakna 🤣😴

Vi hörs när vi hörs!
Anneli Hägg

Gillar