Förvaring Vardagsrum

Denna byrå vill jag köpa som tv-bänk. Hennes byrå från Ikea. Tänk så bra höjd det blir på TVn och vad mycket förvaring den slukar. Just nu har vi en helt vanlig tv-bänk, som inte är ett dugg optimal att förvar något alls i.

Så här har vi nu. Ingen förvaring alls.

Så här ser det ut mot en annan vägg i vardagsrummet. Där skulle jag vilja ta bort böckerna (ni ska få se vart jag vill ha dem) 👇
Och istället ha förvaringsbackar (vita) i alla "hål" längst ner på hyllan. Där skulle vi kunna ha allt pyssel och målarfärger till konstnären i familjen (min underbara sambo och blivande make) ❤️

Till vänster uppe, är det två lådor. Där förvaras värmeljus och dyligt. Till höger uppe, är det en skåplucka som döljer tidningar.

Vi har också två kistor, de innehåller mest filmer. Men även min dator, som knappt används! Och några träningsredskap.

Där bakom soffan, på kort väggen bredvid fönstret vill jag ha en hylla för böckerna (som jag nämnde tidigare). Böckerna skulle stå överst i hyllan och nere (dolt bakom soffan) skulle jag vilja ha barnens spel (så blev det mer plats för oss i sovrumsgarderoben)!

Billy från Ikea skulle passa perfekt, då den finns som extra hög 👍 Behöver inte vara mer elegant än så. Bara det rymma mycket i den!

Idag är det min födelsedag och jag blev uppvaktad av ljuvsång (barnen och sambon) och presenter i morse innan jobb. I eftermiddag blir det fotbollsträning och något skoj för barnen. Och mer tårta såklart!

Gillar