Förvaring sovrum

Detta vitrinskåp har min morfar gjort till min mormor, jag älskar det! Litet och nätt, men ett vitrinskåp i sovrummet är inte det optimala. Det är svårt att förvara saker på ett bra sätt där. Men det får inte plats någonstans i lägenheten och jag tänker inte ställa undan det.

Därför har det hamnat massa "udda" saker där. Mina morsdagspresenter och foton. I korgarna finns glasögonrengöring, hårband, smycken och annat smått som bara ligger och dräller annars! Sambon har länge funderat på vad han ska ställa in som är hans, så idag kom en bil dit 😊
Den vita tavlan är sedan våran förlovningsfest vi blev bjudna på hos min svåger & svägerska. Det betyder 1993 året vi först blev tillsammans, festen gick även i det temat. Musik från 90-talet, hot shots och annat från tiden.

På varsin sida om sängen har vi sängbord med en hylla, för snabbt lägga undan saker och i lådorna förvarar vi laddare och papper som är bra att ha. Även en del böcker och askar finns i mitt.

Vi har även många garderober i sovrummet, där finns kläder, sängkläder och handdukar. Barnen har också en hel del spel i en av garderoberna. Det skulle kunna gå att göra om och sortera mera än vad vi redan gjort, så vi får mer plats till sånt som används. En garderob är det mest bara rat i. Som en kartong med saker som går att sortera in i korglådorna i vitrinskåpet. Men det får jag göra senare när min armbåge blivit bättre.

Hur förvarar ni som bäst? Hit me med era bästa tips!!

Gillar

Kommentarer