En stuga långt ut i skogen, tack!

Två dagar i rad nu har idoter varit ute!! Två dagar i rad där jag blir mörkrädd för mina medmänniskor. Alltså hur parkerar folk?

Vem har godkänt att dessa ska ha körkort?? Man kan ju tycka att den enklaste sak i världen är att se vart parkeringen är, men nä! Två dagar i rad har vi sett folk som liksom bara stannar. Vad tänker de?

Sedan var vi på Coop-parkeringen 🤔 skulle handla. Jag är så nära att få panikångest när jag ser hur folket beter sig! Kände hur det började trycka över bröstet, jag blev smått förvirrad, fick hjärtklappning och vill bara ut ur min egna kropp. Kunde inte andas djupa andetag.

En bil stannar efter vägen in för att släppa av kärringen sin 🤯 En annan stannar efter kanten och kliver ur, jaha du ska parkera där!!? Precis framför skylten som tydligt visar Parkeringsförbud! En tredje parkerar mellan parkeringarna, där det inte finns någon plats. Och en fjärde parkerar med släpvagnen ut i vägen!!
Jag måste kontakta läkare och Försäkringskassan som måste ge mig en stuga långt ut i skogen! Som medicin för att jag inte ska få en panikångestattack!!
Tro hur man ska få igenom det? För tyvärr jobbar det ju folk även där! Hjälp mig! Eller bli "lapplisa" på Coop-parkeringen, privat. Nä det är inget alternativ, då kommer jag explodera eller självantända! 🤯

Tur att jag jobbar med barn, de har inte hunnit bli så korkade ännu.

Vi hörs när vi hörs!
Anneli Hägg

Gillar

Kommentarer