Alltid lika nöjd

Bild: Pinkypine.com

Jag har beställt en Balanslogg från Pinky pine. Den ska hjälpa mig med stresshantering. Det är en bra kalender, där du själv väljer vilka månader (plats för 6 månader) och dagar du vill skriva. När vill du börja?
Jag valde att börja den 31 maj. Fast egentligen från Juni till November.

Bild: min egna

Min nuvarande kalender, även den är från Pinky pine., är en lärarkalender. Och precis som jag trodde innan mötet på jobbet. Så berättade chefen för mig, två nya och sex nuvarande kollegor att jag inte kommer jobba längre än till terminsslut.

Så då var det läge för ny kalender. Lärarkalendern är ju terminsstyrd. Alltså dagarna på sommaren är jättesmå, rymms knappt något alls att skriva.
Dessutom gör det ju absolut inget om jag får lära mig mer om stresshantering samtidigt. Idag när jag pratade med chefen om min olycka, krock på jobbet pratade hon om att jag skulle ha någon stresshantering innan jag sätter mig i bilen och kör. Ja, kanske det?!

Bild: pinkypine.com

Här visar de hur kalendern är tänkt att användas 👍

Bild: pinkypine.com

Jag har alltid varit nöjd med det jag beställt. Superkvalité, skickar det som utlovas i texten och snabb leverans 👍
Jag gillar denna sida skarpt, är inte sponsrad!

Bild: pinkypine.com

Så här fint kan man göra med klistermärken, som jag också köpte. Dessutom passade jag på att köpa bläckpennor som går att sudda. Det är perfekt eftersom man kan planera in något som blir ändrat, skriva fel eller på fel dag. Då är det perfekt att kunna sudda och slippa stryka. Det blir mindre kludd då.
Jag väljer att visa deras bild och inte från min egna kalender, det tycker jag blir lite väl personligt!

Jag har varit hemma från jobbet två dagar nu. Det blev för jobbigt för nacken/ryggen att ha studiedag. För stillasittande vid dator. Fast jag försökte röra på mig under tiden. Så var det för lite. Så bakslaget kom direkt!
Nu har chefen sett till att jag ska få hjälp på Previa 👍

Anneli Hägg

Gillar

Kommentarer