från promenaden förut med mamma

Har grejat lite här hemma i lägenheten, satt in lite foton i mitt fotoalbum samt beställt lite mer foton från studenten och liknande. Var nyss på ica och handlade lite, så ska ställa mig och baka inför fikat imorgon! Vi har egentligen fredagsfika varje vecka, men jag jobbar inte på fredag, så får ta med imorgon istället.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Guuud, minns inte ens när jag skrev här senast?
Har verkligen varit så himla mycket det senaste med flytt, bal/student/studentresa samt byte av jobb??? Tänker att jag ska gå igenom allt sånt lite kort framöver, men fick verkligen sånt jäkla sug efter att börja uppdatera lite smått här igen. Så vi får väl se hur länge det håller i sig.

Har precis varit på personalmöte på jobbet och sitter nu på tåget påväg till Floda. Ska möta upp mamma för att gå en promenad tillsammans innan jag ska åka hem och städa samt baka något gott till jobbet imorgon.
Tänker som sagt att jag ska göra olika inlägg om typ, vår nya lägenhet, studenten och nya jobbet. Men det får bli någon dag framöver när jag känner att jag har tid till att sätta mig ner och skriva lite mer ordentligt om allt.

Likes

Comments

Idag var jag ledig, så jag och mamma bestämde oss för att åla en sväng till Ullared och kolla runt lite. Inte varit där sen förra sommaren, så det var en perfekt utflykt idag. Fick inte med mig så värst mycket hem, mest lite saker till Loppan.

Likes

Comments

Igår bestämde jag mig för att ha städdag i stallet. Vet att detta förmodligen är min sista lediga helg på ett bra tag, så jag passade på att mocka ur Loppans box och fixa så att den är ren och fräsch inför sommaren! Så efter tre och en halv timme samt elva och en halv skottkärror så var jag klar.
Hade egentligen tänkt skura hela boxen och verkligen göra rent. Men det får bli en annan dag under sommaren. Sedan skulle jag och Carina behöva stöda bland alla hennes saker, och tvätta täcken så att dem är fräscha inför sommaren.

Likes

Comments

Hej på er!
Idag var jag ledig från skolan. Eller aa, hade en lektion på morgonen men valde att stanna hemma och plugga istället då jag är klar med allt i den kursen. Så mycket plugg blev det dock inte utan jag har mest legat i soffan hela dagen och halvsovit. Börjar känna mig sjuk, så har vilat hela dagen. Förutom en promenad med mamma och Holly i förmiddags, samt att jag nyss har varit i stallet och mockat för Loppan.

Likes

Comments

Denna helgen har verkligen bestått av jobb för min del! I lördags jobbade jag min sista dag på ica. Kommer sakna mina goa medarbetare där! Sedan åkte jag direkt vidare till Rusta och jobbade till stängning. Var fullt ös med kunder och vi fick inte ens stängt i tid då alla skulle köpa grillar, gasol osv.

Även igår jobbade jag på Rusta. Lite surt att ha jobbat hela helgen när det varit så fint väder. Men timmarna gick ändå fort. Efteråt hämtade mina föräldrar upp mig oså åkte vi vidare till min morbror för grillning tillsammans med hela släkten!

Likes

Comments

I fredags var jag som sagt i Danmark tillsammans med mina föräldrar. Eller aa, satt väl mestadels på båten fram och tillbaka under dagen, och vi var endast i Danmark en liten, kort stund och kollade runt lite på gatorna. Köpte öl till studenten och även lite annat som är bra att ha hemma, hehe.

Likes

Comments

Nu sitta jag i bilen påväg in mot stan tillsammans med mina föräldrar. Om cirka en timme går båten och sen är vi hemma ungefär vid sex ikväll. Ser ut att bli hur underbart väder som helst idag med!

Likes

Comments

Idag efter att jag varit på Kilanda marknad med mor och far åkte jag vidare till stallet för att skritta ut min älsklings bebis i det underbara vädret! Har ju varit stålande väder hela dagen och Loppan verkade så nöjd! Hon var lite slö efter att ha stått ute i värmen hela dagen, men hon verkade uppskatta en mystur samt en massa gos och pussar. ❤️

min absoluta favvis!

Likes

Comments