Header

Hei fininger!

Hver gang jeg skal ut eller ordne meg til en spesiell anledning pleier jeg å ta i bruk løsvipper. På skjønnhetsbutikker som Vita eller avdelinger inne på HM og Cubus koster ett par vipper rundt 100 - 200kr, spørs merke. Og hello - er det bare jeg som mener det er dyrt? Jeg kjøper vippene mine på ebay og de er mer enn gode nok! De over finner du her.

Jeg tilpasser alltid vippene mine etter hva jeg føler for og hvilken look jeg går for. Ved å blande, klippe til og mikse ulike typer vipper får man den looken man selv vil ha. Selv pleier jeg å sette sammen to av disse, hvor jeg klipper den ene kortere så volumet mest er på siden. Så 1, 2, 3 - tadaa!

.. Det nederste paret er to vippepar plassert oppå hverandre, mens de andre er enkle..

S​er dere forresten at jeg har fått nytt design? Jeg er så fornøyd og det er alltid godt med forandring 

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Coffee date o'clock

Hei! Ikke bare sov jeg dårlig, men jeg våknet også opp med pottetett nese og hoste. Ah, det er virkelig aldri rom for å bli syk og nå er jeg midt i praksis. Typisk! Ellers, så tok jeg ut min studiedag i dag slik at jeg får hvile og kanskje hentet meg litt inn.. I morgen står eksamen for tur, så nå er jeg nettop kommet hjem fra en hyggelig cafédate med Hera. Vi fikk øvd en god del over en kopp kaffe og litt mat. NÅ er jeg utslitt!!

Resten av dagen skal jeg bare slappe av og så smått øve litt. Jeg håper virkelig at det går bedre denne gangen! Krysser fingrene ♥︎ Vi blogges.

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Mat

My favorite food: Sushi

God mandag! Ny uke og nye muligheter ♥︎ Det er så herlig med mandager og en ny uke! Nå har jeg nesten akkurat kommet inn døren, og sitter i skrivende stund og spiser sushi. Ah, sushien fra Strømmen sushi er virkelig den beste! Anbefales.

Denne ukens planer:

Mandag
I dag har jeg vært i praksis, spist sushi og nå skal vi ut å gjøre oss unna med mandagshandelen før jeg skal øve til eksamen resten av kvelden.

Tirsdag
I morgen er det enda en ny praksisdag, også skal jeg gjøre siste innspurt med øving.

Onsdag
Skoleeksamen !! Ah jeg hater eksamen på skolen.. Det er så mye øving, og uvitenheten om hvilke spørsmål som kommer gjør meg stressa. Huff!

Torsdag
Praksis igjen.

Fredag
Siste dag med praksis før helg! Forrige helg jobbet jeg, så var en full uke uten frihelg. Men denne helgen har jeg fri og den skal nytes!

Lørdag
Hvile, ha en ordentlig lørdagskveld og slappe av!

Søndag
Lunsjdate med @camillakjerstad , @eddam og @tonjesynnove <3 Gleder meg.

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Hei! Jeg har fått en del spørsmål rundt møbler og detaljer i leiligheten. Om hvor ting er kjøpt og hva det koster, så derfor tenkte jeg at jeg bare kunne svare i ett samlet innlegg ♥︎ Bare spør om det er noe mer dere lurer på.

1. Hvor er peisen fra og hvordan får du fyr?
- Den er kjøpt på Biltema og koster 349,- om jeg husker riktig. Man må kjøpe med peisbrenselen som også finner på biltema. En oransje flaske!

2. Hvor er sofaen fra og pris?
- Den er fra Bohus og koster 8999,- men tror den er på salg til 6999,- nå ! Elsker den.

3. Hvor er bordet fra og hva kostet det?
- Det er fra Skeidar. Det kostet rett under 3000-lappen. Det er i ekte marmorstein, så god kvalitet og flott bord.

4. Hvor er hyllene fra og er de kjøpt separat eller sammen?
- De er fra Bohus og alle de jeg har ble solgt i samme pakke. Serien heter "Paulo".

5. Hvor er benkeplatene fra og hvordan fikk dere de integrert?
- Vi kjøpte eikeplater fra IKEA, så må man bare ta mål og få det på plass. Haha!

6. Hvor en den nye stolen fra?
- Den er fra Jysk! Så god og elsker conjacfargen.

7. Hvor har du kjøpt pynten til bordet? de kvistene?
- Alt er fra Bohus utenom den i sølv. Den fikk vi til jul av tanten til Even!

8. Hvor er den sorte sjenken fra?
- Den er fra Ikea.

9. Det lille sorte bordet, hvor er det fra?
-Det er fra Bohus.

10. Hvor er spisebordet og stolene deres fra, pris?
- Bordet er fra Bohus og kostet 3299,- og stolene kjøpte vi på Finn.

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Busy 🐝

Se på den stilige jakken jeg har kjøpt meg? Jeg har faktisk kjøpt meg to nye jakker og gleder meg virkelig til å kunne ta i bruk en større del av klesskapet mitt. Jeg elsker oversized jakker, og denne olajakken falt perfekt i smak. Digger de gule ermene på den! Kan kombineres med denim on denim, eller hva man ønsker - denim går med alt.Jakke Zara

Bukse Brandy Melville

Sko Nike Air

Genser Bikbok

Solbriller Zaful

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Adlinks

Hei hei! Står alt bra til? I dag har jeg min ene fridag denne uken, da jeg er i praksis hver dag samt egen arbeidshelg - studentlivet. Denne dagen skal jeg bruke til å slappe av, få orden på kalenderen min videre og ellers bare nyte dagen ♥︎. I skrivende stund sitter jeg å titter på interiørinspirasjon. Man blir aldri ordentlig ferdig! Vi mangler litt dekor, samtidig som jeg ser etter litt mer møbler til rommet mitt. Jeg kom over Vakrerom og de har så sinsykt masse flott der. Alt fra interiør og møbler til klær og tilbehør! Verdt å ta en titt. Under her ser dere noen ønsker og inspirasjon fra Vakrerom , så får se om noe blir klikket hjem etter hvert. Hehe! Ha en fin dag!

Velurstoler - Bord gullfinish - Sky glassbord - Rottingstol / fri frakt på møbler i uke 8

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Etter jeg leste en artikkel på Tv2 om "sort strek på neglen= mulig kreft" ble jeg rimelig stresset, da jeg har det på flere av neglene mine. Jeg bestilte legetime og ble henvist til hudlegen ganske kjapt da han ikke ante hva det kunne være. Så, i går var jeg hos hudlegen og fikk endelig et svar. For noe av det værste jeg vet er å gå i uvitenhet.

Hudlegen sa klart fra til meg om at JEG er min største fiende og at mine streker på neglene kun er gener. Fjoh! Det skal sies at jeg har bitt negler helt siden jeg var liten og i en lang periode pirket rundt neglene også. Det har ført til hovenhet- og ødelagt neglebånd, dessverre.. ♥︎ Det er en utrolig kjipt uvane jeg har dratt på meg, og håper på at jeg klarer å legge den fra meg. Jeg får smøre rikelig, bruke olje og jeg har i tankene å ta gelenegler uten tipp kun for å styrke mine egne. For når jeg har negler så slutter jeg helt å pirke, så lurer på om noen av dere har noen gode erfaringer eller andre tips rundt dette. Tusen takk <3

Ha en flott lørdag!

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Got us a fireplace

Hei hei! Se hva vi har kjøpt oss. Nemlig en biopeis. Det er jo helt genialt - vi er så fornøyde ♥︎ Jeg elsker peis, varmen og den koselige stemningen rundt det. Knitring og totalt hygge! Vi kjøpte den fra Biltema (ikke sponset). De hadde noen ulike modeller, men vi endte opp med denne enkle og runde. Den er så klassisk og flott, samtidig som den ikke tar så altfor stor plass. Den passer perfekt til å ha på spisebordet, stuebordet eller å ta med ut på terrassen på de sene sommerkveldene som kommer. Gleder meg til å få god nytte av den.

good, warm and comforts all homes

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Hei fininger! I dag har jeg spilt inn en ny video til dere. Det er lenge siden sist, så tenkte det var på tide. Syntes video og redigering er ganske moro, men har en del å lære meg i iMovie kjenner jeg. Det komiske er at jeg gikk på Medier og kommunikasjon, hvor jeg lærte- og kunne ganske mye. Men kunnskapene har gått i glemmeboksen etter fire år. Uansett, jeg filmet en enkel og kjapp visning rundt i leiligheten min - håper den faller i smak ♥︎

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

this week's focus: exam

Mandag
I dag fikk vi eksamensoppgaven vår, så i hele dag har jeg sittet med eksamen. Kladdet, skrevet stikkord og prøvd å lage en slags mal for oppgaven min.

Tirsdag
I morgen skal jeg jobbe enda mer med eksamen. Jeg skal også reise ut å handle noen planter og/eller blomster. Det frisker opp rommet - litt motiverende i en slik periode.

Onsdag
På onsdag står fremdeles eksamensjobbing på planen, men også en date med Romy. Blir koselig, og godt med en liten pause fra lesing og skriving.

Torsdag
Eksamen.. Planen er å prøve å gjøre meg så godt som ferdig på torsdag, slik at jeg kan slappe av litt i helgen.

Fredag
Denne fredagen blir slitsom vil jeg tro. Det er tidlig opp å levere bilen min til verksted for å skifte hele ruten (opp ved 5-tiden), deretter skal jeg en tur til hudlegen også på kveldsvakt. Puuh!

Lørdag
På lørdag skal jeg i bursdag til Marthe. Det blir så koselig! Også blir det vel en liten tur etter det.

Søndag
Slappe av. Ligger alltid ut dagen derpå! Men også står innlevering av eksamen for tur, pluss å gjøre med klar til praksisstart.

Hva er dine planer for uken?

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments