TOP 6 KESÄISET TREENIVAATTEET + ALEKOODI

Yhteistyössä Defshopin kanssa/

Kesä alkaa näkyä yhä enemmän kaikkialla, niin myös postauksissani. Tänään esittelen teille valitsemiani treenivaatteita Defshopilta. Kyseinen yritys on siis kansainvälinen perheyritys, jolla on yli 200 työntekijää. Defshop on kasvanut pienestä Saksalaisesta yrityksestä yhdeksi Euroopan suurimmista urheilu- ja streetwearmuodin verkkokaupoista. Defshop kannattaa arvoinaan mm. monikulttuurisuutta. Kun sähköpostiin kilahti yhteistyöpyyntö, olin todella innoissani! Tuotemerkkejä oli valtava määrä ja siellä mukana Tally Weijl! ( jos olet seurannut mua pidempään, tiedätkin jo miten hullaannuin tuosta merkistä ulkomailla) Lisäksi mukana olivat mm. Adidas, Nike, Fila, Only, Levi`s ja muut huippumerkit. Valitsin teemaksi kesätreenamisen, koska olen pitkään kulkenut treeneissä samoilla muutamilla asukokonaisuuksila. - > TOP 6 KESÄISET TREENIVAATTEET+ ALEKOODI


1. Nike oranssi urheilutoppi. Ihanan pirteä väri ja pehmeää ainetta, joka tuntui kevyeltä päällä. Lisäksi väri toi vaihtelua, koska yleensä urheilutoppini ovat aina tumman sävyisiä. Tai no itse asiassa, ennen tämän paketin saapumista, käytössäni oli tasan yksi urheilutoppi. Itselläni on tästä koko s ja se oli oikean kokoinen, vaikkakin ehkä vähän puristava verrattuna toiseen valitsemaani toppiin. Laadukkaan oloinen ja pääsee kovaan käyttöön!


2. Just Rhyse treenitrikoot. Paketin avattuani säikähdin aluksi että kyseessä on verkkarit, koska kangas näytti siltä. Pelko osoittautui kuitenkin turhaksi ja päällä ne tuntuivat ihan normaalitrikoilta. Mielestäni suht. korkeavyötäröiset ja päällä pysyvät, vaikkei kiristysnaruja ollutkaan. Yksityiskohta reidessä sai reidet näyttämään hieman muhkuraisilta, mutta kukaan ei katso reisiäni niin tarkasti, joten se ei niinkään haittaa. Muuten todella istuvat! Mulla koko s, joka oli hyvä.


3. Puma väljät shortsit. Nämä ovat olleet ostoslistallani varmaan 5 vuotta ja koskaan en ole saanut aikaiseksi ostaa. Nyt siihenkin tuli muutos ja ensimmäiset väljät shortsit löytyvät kaapistani. Nämä ovat äärettömän mukavat päällä, josta iso plussa! Pysyivät myös hyvin paikoillaan, vaikka alle ei ole ommeltu toisia tiukempia sortseja. Näistäkin koko s, joka oli hyvä.


4. Just Rhyse urheilutoppi. Näitä oli kahta eri väriä, sinivihreä ja sitten tämä violettipinkki. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin tähän tummempaan vaihtoehtoon, koska ajattelin että se on helpompi yhdistää muihin treenivaatteisiin. Ylemmäksi asti ulottuva kaula- aukko kuin oranssissa topissa, mistä annan plussaa. Selän yksityiskohdat olivat mielestäni todella hienot. Tämä myös on hieman mukavempi päällä kuin oranssi, joka johtuu varmasti kokojen vaihtelusta, vaikka tämäkin on sitä samaa s- kokoa.


5. Nike urheilutrikoot. Kaikista korkeavyötäröisimmät trikoot, mitä olen koskaan omistanut! Myös erittäin pehmeää materiaalia, mutta kuitenkin hengittävää eikä mitään peruspuuvillaa. Erittäin hyvin istuvat, eikä mulla ole näistä mitään pahaa sanottavaa! Näistäkin yllätys yllätys, koko s.


6. Just Rhyse shortsit. Reiteni eivät ole mitkään kaikista timmeimmät, jolloin tälläiset shortsit eivät tietenkään imartele parhaalla mahdollisella tavalla. Kivaa materiaalia ja hyvät shortsit, mutta tosiaan mun on vähän väliä kiskottava niitä alaspäin. Kokona s, näistä olisi ehkä voinut olla m, vaikkakaan en tiedä olisiko se auttanut asiaa. Nämä ovat myös aika lyhyet, joten en lähtisi näillä salille kyykkäilemään, mutta ulos kävelylenkille aion nämä laittaa! Ja ei siis ole tästä mallista kiinni, vaan sama homma ollut aina tälläisten shortsien kanssa.

Siinä on mun kesän treenivaatteet esiteltynä! Alaosassa tykkään suosia treenatessa aina mustaa, oli kesä tai talvi, mutta yläosaan tuo oranssi ja lilapinkki tuo kyllä vaihtelua! Omia lemppareita näistä olivat molemmat urheilutopit, Niken trikoot sekä Puman shortsit! Ja tosiaan, vaikka kyseessä on yhteistyö, niin kaikki mielipiteeni ovat aitoja ja rehellisiä! Olen huomannut, että mielipiteeni muuttuvat pysyväksi vasta parin käyttökerran jälkeen, joten näitäkin olen testannut useita kertoja ennen tämän kirjoittamista. Just Rhysen vaatteet olivat kyllä hintalaatusuhteeltaan erinomaisia! Laitan linkit alle urheiluvaatteisiin sekä Niken & Just Rhysen valikoimaan. Loppuun vielä mainittakoon se, että Defshopilta saa tosiaan paljon muitakin kuin treenivaatteita ja valikoimaa on myös miehille sekä lapsille! Koodilla defanne saat -10% alennusta tilauksesi loppusummasta! Koodi voimassa kesäkuun loppuun asti.

Kiitos kun luit ja ihanan kesäistä viikkoa! <3

- Anne Tikkamäki, Instagram @annetikkamaki

Edellinen postaus TOP 6 UUTUUSKARKIT TESTISSÄ OSA 2

Sinua saattaa kiinnostaa myös TOP 6 TREENIKYSYMYKSET JA VASTAUKSET

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229