TOP 6 HUULIPUNAT ALLE VITOSELLA

Huulipuna on mielestäni yksi tärkeimmistä asioista meikissä ja en voisi kuvitellakaan lähteväni johonkin ilman huulimeikkiä. Meikkaan nykyään todella harvoin, mutta huulituotteita käytän silti ahkerasti. Itse asiassa en ole ostanut yhtäkään meikkiä wanhojen tanssien jälkeen, vaan olen yrittänyt käyttää loppuun vanhoja. Itse suosin aina edullisia meikkejä, koska tykkään omistaa useita vähän halvempia kuin muutamia kalliita. Jos olet samoilla linjoilla kanssani niin jatka lukemista -> TOP 6 HUULIPUNAT ALLE VITOSELLA


1. Essence shine on 06. Tässä parasta on ehdottomasti aivan ihana tuoksu! Toki huulipunia ei tuoksujen perusteella osteta, joten vaaditaan muutakin. Tämä on ihanan sävyinen, ainut kunnolla punaisen sävyinen puna joka meikkikaapistani löytyy. Pysyvyys ei ehkä ole aivan kaikista parhain, mutta ihan tyydyttävä. HInta alle 3 euroa.


2. Essence ultra last 16. Tämän tuoksu ei ole mitenkään kovin hyvä verrattuna edelliseen. Mutta oikein kelpo silti tämän hintaluokan punaksi. Ainut tummempi sävy, joka itseltäni löytyy ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Hinta pyörii siinä 3 euron kieppeillä.


3. Nyx creamy lipstick 615A. Tuoksuu ihan ok hyvältä. Tämä on ehdottomasti suosikkini arkeen, koska se on melko neutraali sävy. Vaaleudesta huolimatta sitä voi käyttää myös juhlissa. Pysyy hyvin huulilla. Hinta noin 5 euroa.


4. Essence shine on 07. Ihana tuoksu niin kuin punaisessakin sävyssä. Koen tärkeäksi tämän tuoksun, koska olisi mielestäni epämiellyttävää pitää huulissa pahan hajuista tuotetta. Tämä on samaa merkkiä kuin siis ihan ensimmäinen tämän postauksen tuote, mutta tämän väri on pinkimpi. Ehkä jo nykyään vähän liiankin pinkki omaan makuuni. Kesällä varmasti oikein kiva sävy. Hinta noin 3 euroa.


5. Essence velvet matte lipstick 07. Tuoksu ei kovinkaan miellytä, mutta käytössä en ole kokenut sitä haitaksi. Mattapintainen, joten sen puolesta ei aivan ykkössuosikiksi pääse. Ihan hyvä kuitenkin ja todella peittävä sävy, joten etenkin syksyksi ja talveksi loistava. Hinta sen 3 euroa.


6. Essence ultra last 08. Perushuulipunan tuoksu, mutta siedettävä kuitenkin. Erittäin vaalea sävy, joten hillittyyn meikkiin hyvä puna. Itse kuitenkin tykkään hieman tummemmista sävyistä. Hinta noin 3 euroa.

Tämän postauksen julkaisu meni nyt hieman myöhemmälle kiireistä johtuen, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! Ihanaa toukokuun aurinkoista viikkoa kaikille <3

- Anne Tikkamäki, Instagram @annetikkamaki

Edellinen postaus TOP 6 TREENIKYSYMYKSET JA VASTAUKSET

Sinua saattaa kiinnostaa myös TOP 6 TOIMIVAA KAUNEUSHACKSIA

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jasmin
Jasmin,
Tää blogi on niin sun näkönen💛jasukuvaa.blogspot.com/
Annejanina
Annejanina,
Ihana kommentti, kiitos 🧡nouw.com/annejanina
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229