Noloja tilanteita x5 ūüėÜ

Kaupallinen yhteistyö Inkit suojakuoret


Hei! Nyt syntyi postausidea hieman extempore, viime yön nähdystä unesta. Olen ennenkin nähnyt unia itsestäni kirjoittamassa postausta ja niistä poiminut sitten muutamia ideoita "oikeaan elämään"! Tänään hieman huvittavampaa postausta luvassa, jaan nimittäin noloja hetkiä, joita varmasti jokainen on joskus joutunut elämässään kokemaan. Kuvat ovat tällä kertaa peilin kautta otettuja ja niissä näkyvät kuoret ovat Inkit casen mallistoa. Instagramissa on itse asiassa käynnissä vielä tämän päivän arvonta, jossa voi voittaa itselleen tai lahjaksi vapaavalintaiset suojakuoret. Valikoimaa löytyy harvinaisimmillekin malleille, mistä iso plussa! Vielä ehtii tilaamaan vaikkapa jouluksi :)

Sitten mennään niihin itse tilanteisiin :

Erittäin monelle tuttu, todella kliseinen moka. Halataanko vai kätelläänkö? Itselläni on käynyt tämä pari kertaa, joista nolompi tilanne oli ehdottomasti hautajaisissa. Muissa tilanteissa se on lähinnä vain naurattanut, mutta jos henkilö on yhtään vieraampi, tilanne voi olla hyvinkin kiusallinen.

Keskustelet henkilön kanssa, joka puhuu todella hiljaa. Et meinaa kuulla sanoja ja arvaat puolet lauseista. Vastailet juuta ja jaata, kunnes toinen jää kysyvä ilme kasvoillaan tuijottamaan hieman hämillään. Havahdut ja kysyt, että mitä? Et kuule. Kysyt toisen kerran. Et vieläkään kuule. Et kehtaa kysyä enää kolmatta kertaa, jolloin hymähtelet vastaukseksi jotain ympäripyöreää. Keskustelukumppani näyttää entistäkin hämmentyneemmältä ja tajuat, että hän yritti kysyä jotakin. Yllättäen, tämäkin tilanne on käynyt minulle.

Saavut johonkin juhlaan tai tilaisuuteen, johon ei ole ilmoitettu pukukoodia. Ajattelet juhlan olevan tärkeä, joten etsit ykköset päälle kaapista. Tilaan astuessasi huomaat, että kaikilla muilla on farkkua ja neuletta, kun samaan aikaan sinulla on päällä uusinta muotia oleva iltapuku... Tai vastaavasti alipukeudut todella pahasti johonkin tilaisuuteen. Kummin päin tahansa, tilanne on kiusallinen. Näitä tilanteita välttääkseen kannattaa aina vähän sopia muiden kanssa yhteisestä vaatetuksesta.

Kävelet väkijoukossa ja huomaat luokkakaverisi. Hän heiluttaa ja viittoo, lähtee kävelemään sinua kohti. Hämmennyt hieman käytöksestä, koska ettehän te nyt niiin hyvissä väleissä ole. Ajattelet kaverilla kuitenkin olevan hyvä päivä ja viittoilet iloisesti hänelle takaisin. Kaveri kuitenkin kävelee ohitsesi ja taakse vilkaistaessa huomaat, että siellähän onkin hänen sukulaisiaan. Tätä itselleni ei onneksi ole käynyt ainakaan vielä :D

Kävelet kaupan kassan läpi ostamatta mitään ja varashälyttimet alkavat soimaan. Koko kauppa kääntyy tuijottamaan ja tunnet kuinka ihosi muuttuu paloauton väriseksi. Tiedät itse, että et ole mitään varastanut, mutta kukaan muu sitä ei tiedä. Ihmiset alkavat kuiskimaan toisilleen ja jäävät odottamaan jännityksessä, onko siinä pienen paikkakunnan uusi rikollinen. Kaupan kassa tulee tutkimaan laukkusi ja toteaa, että siellähän on se viikko sitten ostettu ripsiväri alkanut hälyttää. Tilanne ei ole syytäsi, mutta noloa se kyllä on. Nimimerkillä tällä lailla pari kertaa käynyt.

Toivottavasti tykkäsit tästä postauksesta <3 Itselläni näitä noloja kertomuksia kyllä riittää, joten toistakin osaa voisi harkita!

- Anne, Instagram @annnejanina

Edellinen postaus NAM: Dumlelumihiutaleet

Sinua saattaa kiinnostaa myös Kuinka usein - tunnustuksia?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229