Netflix-sarjasuosituksia ūüďĹÔłŹ

Sateen ropina, kynttilät, lämmin viltti, karkkipussi ja hyvä Netflix- sarja. Voiko enää paljon täydellisemmältä kuulostaa?

Syksyllä ainakin itselläni Netflix pääsee kovaan käyttöön, kun tekemiset rajoittuvat ainakin kesäiltoihin verrattuna. Joskus voi kuitenkin olla erittäin työlästä etsiä hyvää katsottavaa, minkä vuoksi jaan nyt omia lemppareitani teille inspiraatioksi. Kategorioita on vähän laidasta laitaan, yleensä tykkään katsoa eniten jännitystä tai oikeasti hauskaa komediaa. Yliluonnolliset tai toimintapainotteiset taas eivät ole yhtään oma juttuni. Ja tällä kertaa keskitytään siis pelkästään sarjoihin!


1. 13 Reasons why. Ehkä yksi parhaimmista sarjoista, joita olen koskaan nähnyt, toiselta kaudelta saadusta traumasta huolimatta D: En enää täysin muista ekan ja tokan kauden tapahtumia, mutta muistan, kuinka koukkuun niihin jäin. Nyt olen kolmoskauden lopussa, erittäin jännittävien tapahtumien äärellä. Suosittelen ainakin kaikille nuorille!


2. Quicksand- Suurin kaikista. Sarja kertoo traagisesta kouluampumistapauksesta, jossa normaalilta vaikuttava teinityttö joutuu murhasta syytettynä oikeussaliin. Itseäni kiinnostaa todella paljon nämä kaikki sarjat tai leffat, joissa on jotain oikeusistuntoja yms. Samalla kamalaa, mutta erittäin koukuttavaa katsottavaa! Suosittelen tätä kyllä kaikille, jos yhtään koet, että saattaisi olla sinun juttusi!


3. Aava meri. Kaksi sisarusta tuovat laivaan salamatkustajan, joka vaikuttaa pelästyneeltä ja uhatulta. Samaan aikaan kun laivassa alkaa mystisesti tapahtua murhia, selviää salamatkustajan oikea motiivi matkustamiseen. Sarja on espanjan kielinen ja tapahtumat kuvataan 40- luvulta. Suosittelen katsomaan, jos olet tykännyt esim. Eikä yksikään pelastunut - kirjasta.


4. Good girls. Tähän väliin hieman kevyempää katsottavaa. Kolme naista päättävät ryöstää kaupan rahahuoliensa ratkaisemiseksi, mistä alkaakin kunnon vyyhti kera uusien ryöstöjen, huumejengin ja rahanpesun. Tässä on mukana sekä komediaa että jännitystä, suosittelen kaikille edellä mainittujen kategorioiden ystäville!


5. Safe. Isä huolestuu, kun hänen teini- ikäinen tyttönsä ei palaa juhlista kotiin. Hieman selvitettyään, hän huomaa, että myös poikaystävä on teillä tietämättömillä. Siitä on jo niin pitkä aika, kun olen tämän katsonut, etten enää rehellisesti sanottuna muista tapahtumia loppuratkaisusta puhumattakaan. Olen kuitenkin kirjoittanut tämän ylös suosituksieni listaan, joten uskotaan sitä!


6. Grace and Frankie. Tämän muisteleminenkin saa jo hymyn huulille. Kyseessä siis erittäin hauskasti tehty sarja, jossa eläkeläispariskuntien miehet tulevat kaapista ulos ja heidän vaimonsa joutuvat muuttamaan saman katon alle asumaan, vaikka eivät siedä toisiaan. Naiset ovat keskenään hyvin erilaisia, mutta alkavat nopeasti tulemaan jo hyvin toimeen. Niin hyväntuulinen sarja, vaikka mukana onkin myös hieman sydänsuruja.


7. Valehtelevat viettelijät. Tämän katsomisesta on jo monta vuotta, mutta ajattelin silti ottaa sen nyt tähän mukaan. Sarjassa neljä tyttöä yrittävät selvitä valheiden verkosta, mutta päätyvät aina tekemään toinen toistaan huonompia ratkaisuja. Hommaa ei auta kiristäjä, joka uhkaa kertoa tyttöjen teot poliisille, jos eivät toimi vaatimusten mukaisesti.

Siinä kaikki tällä kertaa, toivottavasti löysit omalle listallesi uutta katsottavaa! <3

- Anne Tikkamäki, Instagram @annetikkamaki

Edellinen postaus Testissä: Fazerin syksyuutuudet

Sinua saattaa kiinnostaa myös Epäsuositut mielipiteeni

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Funfitfash
Funfitfash,
N√§ist√§ suosittelen min√§kin ehdottomasti 13 reasons whyta, Quicksandia ja Safea. Me ei olla viel√§ ehditty katsoa Kolmetoista k√§sky√§-nimist√§ sarjaa, mutta voisin kuvitella ett√§ se iskisi kaikkiin meihin ainakin trailerin perusteella. Valehtelevat viettelij√§t oli pitk√§√§n yksi mun lemppareista, mutta koska sarja ei time jumpinkaan j√§lkeen edennyt mihink√§√§n, lopetin sen vaan tylysti kesken ūüėü Samoin k√§vi ikisuosikki Vampyyrip√§iv√§kirjoille, mutta ehk√§ se ainakin pit√§isi koittaa katsoa loppuun, koska Damon <3 nouw.com/funfitfash
Annejanina
Annejanina,
mä en ookkaan ikinä vampyyripäiväkirjoja katsonut, täytyy joskus koittaa kun on aikaa! nouw.com/annejanina
Jasmin
Jasmin,
Mielenkiintoisia suosituksia! ūüíújasukuvaa.blogspot.com/
Annejanina
Annejanina,
jee, kiva kuulla ‚̧ԳŹnouw.com/annejanina
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229