Lifehacksit, jotka sun on pakko tietää 💥

Pitkästä aikaa täällä! Otin kunnon joululoman koulusta, yhteistöistä, blogista ja muista somekanavista. Instagramiin ja kouluun olen toki palannut jo muutama viikko sitten, mutta nyt koittaa paluu myös tänne blogiin. Mennään suoraan asiaan eli elämää helpottaviin nikseihin! Nämä ovat kaikki itse hoksaamiani, mutta en tietenkään voi olla varma, etteikö näitä olisi jo mainittu muissa blogeissa tai kanavissa aiemmin :)


Kummalla puolella autossasi on bensatankkki? Sitä ei tarvitse muistaa ulkoa, vaan näet sen bensamittarin yläpuolelta pienestä nuolesta. Jos nuoli osoittaa oikealle, bensaluukku on siellä ja toisinpäin. Opin tämän hacksin vasta muutama kuukausi sitten ja voi kuinka monta turhaa väärinpäin tankille menemistä se onkaan pelastanut! :)

Instagram- tarinaa pohjassa pitämällä saat lukea/ katsoa sitä niin kauan kuin haluat. Helpottaa mukavasti pitkien tekstien lukemista, kun ei tarvitse palata edelliseen tarinaan vähän väliä! :)Jos pidät sisustuksessa esillä esimerkiksi Marimekon pahvikasseja, niissä saa säilöttyä kätevästi todella paljon pikkutavaraa! Itselläni on hyllyn päällä Lumoavan ja Marimekon kassit, joissa toisessa on hiusjuttuja ja toisessa kyniä. :)

Kun avaat minkä tahansa tölkin, käännä "avauspala" toisin päin, jolloin saat laitettua pillin siihen reikään ja pysymään suorassa! :)

Kun pakkaat tavaroita reppuun tai matkalaukkuun, laita kenkien sisälle sukkia, alusvaatteita ja muuta pientä tavaraa. Kenkiä ei joka tapauksessakaan saa pakattua kovin tiiviisti, jolloin on hyödyllistä käyttää niiden sisään jäävä tila, vaikka sukat eivät paljon tilaa veisi muuallakaan. :)


Toivottavasti sait näistä jotain irti, joko uutena juttuna tai hyvänä muistutuksena! Hackseja on luvassa kevään mittaan lisääkin.. Ihanaa alkanutta viikkoa ja tammikuuta <3

- Anne, Instagram @annnejanina

Edellinen postaus Testissä : Joulun uutuuskarkit

Sinua saattaa kiinnostaa myös Top 6 toimivaa kauneushacksia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229