ARVONTA

Postaus on toteutettu yhteistyössä Poster store kanssa.

Tein muutama viikko sitten postauksen huoneeni talvisisustuksesta, jossa jaoin inspiraatiota sekä vinkkejä. Jos et ole lukenut aiempaa sisustuspostausta, niin tässä pieni kertaus. Sain siis valita keväisten taulujen tilalle uudet, talvisemmat julisteet . Kehykset vaihdoin kultaisista mustiin, tuomaan vaaleaan huoneeseeni hieman kontrastia. Julisteiden valitsemisperusteet lupasin kertoa myöhemmin, ja nyt olisikin sitten sen vuoro. Tässä postauksessa luvassa siis tarinaa taulujen takaa sekä lopussa vielä 50€ lahjakortin arvonta!


Hajuvesi - julisteen valitsin vain siksi, että se miellytti silmääni. Minulla oli myös tarkka visio, miten haluan kaikki hajuvedet esille ja tämä juliste sopi siihen loistavasti. Ei sen kummallisempaa tarinaa tämän kohdalla.


I need more shoes - julisteen halusin siksi, että se pitää kohdallani täysin paikkansa. Minulla on aina ollut liian vähän kenkiä. Tähän viereen halusin laittaa yhdet kengät koristeeksi, vähän sarkastiseksi viestiksi, että todellakin siis tarvitsisin niitä lisää :D


Prada marfa - juliste olikin minulla jo ennestään, tilasin sille ainoastaan uudet kehykset. Tämän valitsin aikoinaan ulkonäön vuoksi, olinhan kuolannut tämän perään jo vuosia!


Plains zebra - julisteella onkin sitten jo hieman tarinaa visuaalisuuden lisäksi. Halusin tämän muistuttamaan siitä, että aina löytyy joku, kenen puoleen kääntyä. Kaikista eniten tästä tulee mieleen poikaystäväni <3


Balanssi - julisteella tuon esiin omaa ajatusmaailmaani. Olen kyllästymiseen saakka puhunut Instagramissakin balanssin tärkeydestä ja siitä, että elämä ei kaadu herkutteluun. Julisteen teksti on todella osuva ja tärkeä!


Valkoiset kukat - juliste symboloi kauneutta ja siisteyttä. Haluan, että elämäni on kaunista ja juuri sellaista, mitä itse haluan elää. Tummemmat terälehdet kertovat niistä elämän alamäistä, joita tulee eteen. Mutta suurin osa julisteesta on puhtaan valkoista kukkaa eli oman näköistä elämää. En tiedä, saako tästä ajatuksesta kukaan muu nyt yhtään kiinni :D

Mä en osaa valita näistä vain yhtä lempparia, kaikki ovat omalla tavallaan niin söpöjä taikka kauniita. Mutta jos sä osaat valita paremmin sun suosikin näistä, niin kerro se kommenteissa ja olet mukana 50€ Posterstoren lahjakortin arvonnassa! Aikaa osallistua 11.12 klo 15.00 asti.

- Anne, Instagram @annnejanina

Edellinen postaus Mun eka tatuointi

Sinua saattaa kiinnostaa myös Sisustusinspistä talveen + alekoodi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kia
Kia,
Valkoiset kukat
Kati
Kati,
I need more shoes 😍
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229