Tasty tuesday: Sashimi med ponzusaus og mangosalat

Nå er det en liten stund siden sist jeg delte enn oppskrift med dere, så i dag tenkte jeg at det var på tide! Jeg er veldig glad i sushi, men det er ikke alltid jeg orker å hente take away eller lage makiruller selv. Derfor er sashimi en stor favoritt når jeg trenger noe raskt og godt til middag. Det tar kjempekort tid å lage, og smaker helt himmelsk. Jeg hadde en mango som jeg måtte få spist opp, så jeg lagde også en mangosalat. Med ponzusaus i tillegg blir måltidet komplett.

Du trenger:

Salmalaks / 1 avokado / 1 mango / 1 rød chili / En halv lime / Sesamfrø / Koriander / Soyasaus / Litt revet ingefær / Litt aksiehonning / 1 ss riseddik / Vårløk / 1 fedd hvitløk

1. Start med å finhakke chili, ingefær, hvitløk og vårløk. Skjær avokado og mango i terninger.

2. Bland sammen soyasaus, riseddik, ingefær, hvitløk, halvparten av chilien, koriander, honning og limesaft.

3. Bland sammen avokado, mango, resten av chilien, koriander og litt limesaft.

4. Skjær salmalaksen i tynne skiver og dryss over litt sesamfrø.


Ha en kjempefin tirsdag videre!

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229