Tasty tuesday: Havreflarn

Hei dere♥

Nå er det evigheter siden sist jeg delte en oppskrift med dere, og siden det er desember, så tenkte jeg å dele oppskriften på havreflarn. Havreflarn er en av mine favoritter i julen, og det er den julekaken som alltid blir borte. Man trenger ikke så veldig mange ingredienser, og det er i tillegg superenkelt å lage. Oppskriften holder til ca. 18 medium store havreflarn.

Du trenger:

♥ 100 gram smør ♥ 1 egg ♥ 1.5 dl sukker ♥ 3 dl havregryn ♥ 1 ts bakepulver ♥ 2 ts hvetemel

Slik gjør du:

♥ Sett ovnen på 180 grader over og undervarme

♥ Smelt smøret i en kjele og la det avkjøle litt. Bland det sammen med havregrynene.

♥ Pisk eggedosis av egg og sukker. Tilsett bakepulveret og hvetemelet mot slutten.

♥ Bland eggedosisen sammen med smør/havregryn.

♥ Legg 1 ss røre på et stekebrett med bakepapir. Jeg fikk plass til 9 stk på et brett. De flyter ut i ovnen, så viktig at de ikke er for tett!

♥ Stek i 6-8 minutter midt i ovnen. De skal bli gyldne i kantene. Pass på at de blir nok stekt, hvis ikke så blir de myke og smuldrer opp.

♥ Avkjøl på rist før du flytter de over i en kakeboks.

Hva er din favorittjulekake?

Liker

Kommentarer

Siljefjaren
Siljefjaren,
Yum, havreflarn er sååå godt! nouw.com/siljefjaren
Annedahl
Annedahl,
Ja, virkelig en av de beste julekakene 😊 nouw.com/annedahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229