New in: Wool coat

I fjor kjøpte jeg en grå kåpe fra Day, etter å ha lett etter den perfekte i noe som føltes som flere år. Denne kåpen ble desidert den jakken jeg brukte mest i fjor høst og vinter, og den holdt meg god og varm hver dag. Siden jeg var så fornøyd med både kvalitet, passform og at den kan brukes lenge, tenkte jeg at jeg kanskje skulle kjøpe en til, bare i en mørkere farge. Da det tikket inn melding om at Day i Hegdehaugsveien skulle ha 20% på alle kåper på lørdag i forbindelse med markedsdagen, var jeg ikke i tvil. Jeg kjøpte samme modellen, bare i sort, og jeg er sååå fornøyd! Nå har jeg to kåper som jeg kan bytte på å bruke.

Slenger med et bilde av den grå, sånn at dere får et bedre inntrykk av hvordan den ser ut på. Den har både knapper og knyting, men jeg pleier som regel bare å knyte den igjen.

Nå må jeg lese noen artikler før forelesningen i morgen, det blir en episode av Bloggerne. Har store planer om å legge meg tidlig i dag, siden jeg er ganske utslitt etter jobb 08-16 og matte 17-19. Ha en kjempefin mandag kveld videre!

Liker

Kommentarer

AnetteT
AnetteT,
Så utrolig fin😍nouw.com/anettet
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk 😊 Veldig fornøyd med den selv 😊 nouw.com/annedahl
camillacecilia
camillacecilia,
Så fin 😄👌nouw.com/camillacecilia
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk 😊 nouw.com/annedahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229