Måneden som gikk: April

Akkurat nå burde jeg egentlig lese til eksamen, men det var så lenge siden jeg har oppdatert bloggen, så jeg tenkte å gjøre det først. I morgen har jeg 24-timers hjemmeeksamen i "Applied business ethics", og siden det er hjemmeeksamen er det litt vanskelig å vite hvordan jeg skal forberede meg. Tenker å legge inn alle definisjonene i et dokument med kilder, slik at jeg bare kan plukke det jeg trenger i morgen med riktig referanse. I tillegg tenker jeg å lese gjennom arbeidskravene vi har hatt.

Uansett, i dag er det 1. mai og derfor er det tid for å oppsummere måneden som gikk. April har gått veldig fort, og jeg kan ikke tro at vi allerede er i mai! April har vært en veldig hyggelig måned, så her er en liten recap: 

Månedens høydepunkt:

Til tross for at det nærmer seg eksamen har jeg fått gjort veldig mye koselig i april. Jeg fylte 23 år den 04.april og feiret på jobben dagen før, en rolig feiring på selve dagen med sushi og vin, og familiefeiring på lørdag med tapas og kaker. I tillegg har vi hatt dobbeldate med et vennepar med taco og spill. Ellers har jeg endelig fått sett venner som ikke bor i Oslo, som jeg kun ser i ferier.

Månedens antrekk:

Jeg fikk kun postet ett antrekk i måneden som var, hvor jeg fikk brukt den nye perlespennen jeg kjøpte i mars. Skal prøve å publisere flere antrekk i tiden som kommer.

Månedens innkjøp:

Selv om jeg har kjøpt en del i april innser jeg nå at jeg ikke har noen bilder av det jeg har kjøpt. Jeg får heller vise dere i blant annet antrekksinnlegg.

Månedens serie:

Et av månedens høydepunkt er at den siste sesongen av Game of Thrones endelig startet! Har hatt to dager hvor jeg har dratt på jobb etter 4-5 timer med søvn, men hva gjør man ikke får å slippe spoilere. Haha

Månedens sang:

Jeg elsker "Rosa himmel" som ble spilt i serien "Quicksand - Störst av alt", som i tillegg er en veldig bra serie som jeg faktisk har sett to ganger nå. Måtte få kjæresten til å se den også.

Månedens podcast:

Jeg har fått hekta på podcast, og en av favorittene mine er "Annette og Emil". Har flere ganger begynt å le, noe som er litt flaut når man sitter på bussen eller er på treningssenteret. Anbefales hvis dere ikke har hørt den ennå.

Ha en kjempefin 1.mai!

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229