Året som gikk: September - Desember

Da er det klart for den tredje og siste delen av oppsummeringen av 2018. Mest sannsynlig de minst innholdsrike månedene i fjor. Høsten forsvant virkelig, og jeg føler egentlig at jeg brukte nesten all min tid til å lese og jobbe. Håper at jeg kan finne tid til å trene mer i 2019 og ikke minst være mer med venner, familie og kjæresten.

I går var det tilbake på skolen, og hverdagen slo meg hardt i trynet, siden jeg startet det nye semesteret med eksamen. Vel og merke frivillig, siden jeg tok opp en eksamen som vi hadde i desember. Usikker på hvordan det gikk, siden det var ganske vanskelig, men krysser fingrene. Tenkte jeg skal prøve å planlegge litt fremover hva slags innlegg jeg ønsker å dele på bloggen. Har dere noen ønsker?

September

Jeg tok med kjæresten på søndagsbrunsj på Miss Sophie for å gjøre noe koselig.

Jeg og kjæresten hadde vært sammen i 5 år den 14.september, og det måtte selvfølgelig feires. Vi spiste middag på Tatakii som er en av våre favoritter. Helt fantastisk mat og kjempegode drinker. Vi hadde egentlig tenkt til å spille minigolf etterpå, men vi var så ekstremt mette at vi bare dro hjem og slappet av.

Oktober

Høsten kom og det var så nydelig ute

I oktober var det også tid for graduation. Kanskje litt merkelig siden jeg fortsatt holder på med master, men det var veldig koselig å markere at man var ferdig med de tre første årene på BI. Ganske så stas å ha på kappe og hatt!

Hadde en liten date night med Endre hvor vi først spiste tapas på Rust før vi litt spontant kjøpte billetter til A star is born. Fineste filmen.

November

En barndomsdrøm gikk i oppfyllelse da jeg endelig fikk sett Svanesjøen i operaen. Har så lyst til å se den igjen, for det var virkelig et stort høydepunkt!

Vi fikk endelig komme inn i leiligheten som vi har kjøpt! Nå er det ikke lenge igjen til leiligheten vår er ferdig! Foreløpig vet vi ikke mer enn at innflytting mest sannsynlig blir mellom juni og september. Leiligheten var selvfølgelig ikke ferdig da vi var der, men vi fikk litt mer følelse av hvordan leiligheten er, og fikk også målt litt. Gleder meg sånn til å se hvordan den blir når den er helt ferdig, og ikke minst starte et nytt kapittel sammen med Endre i egen leilighet.

Desember

Jeg og Endre hadde pakkekalender, hvor vi fikk pakke annenhver dag. En veldig koselig tradisjon, selv om det er vanskelig å finne på 12 gaver til en gutt til et gitt budsjett.

Så Nøtteknekkeren i operaen for tredje gang. Har store planer om å dra neste år også, for jeg synes det er utrolig koselig å se den før jul.

Feiret julaften sammen med pappa og Endre. En ganske rolig feiring med god mat og flotte gaver.

Feiret nyttår sammen med noen venner av Endre, og det ble en kjempekoselig kveld med tapas, pakkelek, kahoot og fyrverkeri.

Ha en kjempefin onsdag videre!

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229