Julen er over os, og husk det er den bedste tid på året. Mangler du at komme i julestemningen, eller har haft nogle lange eller stressede dage?

Så læs videre:

Sæt lidt tid af til at få set eller gense nogle af dine ynglings julefilm.

Put dig under dynen, eller smid dig på sofaen, enten med kæresten eller familien, eller bare nyd dit eget selvskab, og find de gode klassikere frem.

Her ser du hvilke film, som jeg har valgt, til de 10 bedste jule film:

1. Love Actually

En af de mest romatiske julekomedier! Vi følger otte forskellige par, som på hver deres måde kæmper med kærligheden over julen. Alle går rundt og forelsker sig, eller får deres hjerte knust. En film som både sætter gang i følelser og julestemningen. Men jeg kan trøste jer med, at alt sammen ender godt til sidst.

2. Fars Fede Juleferie

Det bliver ikke rigtig jul uden et godt grin til den virkelige uheldige Clark Griswold (Chevy Chase) og hans familie. Og hvis du ikke allerede ved, hvordan det ender, kan jeg vist nemt afsløre at fars fede juleferie bestemt ikke går som planlagt. En god klassiker.

3. Tror du på julemanden

Uheldigt får familiefaderen Skott Calvin (Tim Allen) slået Julemanden ihjel, og må ufrivilligt selv blive forvandlet til julemanden og overtage jobbet. Super hyggelig julefilm, med en god og sød historie.

4. The Grinch" (How The Grinch Stole Christmas)

Den grønne, sindsyge og hævngerrige Grinchen, også kendt som den omvendte julemand, spilles af Jim Carrey. I filmen er han rimelig led og ondskabsfuld - men også vildt sjov. Grinchen bor i udkanten af byen Whoville. Han ligger skumle planer om at ødelægge julen for alle byens indbyggere. For han hader julen!

5. Alene Hjemme 2 - glemt i new York

En jule klassiker som vises hvert eneste år i december, og stadig lige så god og sjov hvert år. Knap så inteligente indbrudstyve på jagt efter Kevin. og Kevin på 8-9 år som bliver glemt af familien i julen (igen). Istedet vælger Kevin at nyde friheden og klare sig selv i New York med faderens dankort.

6. The Holiday

En romantisk julefilm, som bare skal ses. Vi følger to kvinder som er trætte af mændene omkring dem i deres liv, og beslutter sig for at bytte hjem via en hjemmeside. De rejser til hinandens hjem i to forskellige lande (England og USA) hvor de hver især møder to lokale mænd de forelsker sig i. Denne film bringer altid et smil på læben.

7. Fred Claus

Julemanden har en bror ved navn Fred. Fred hader julen, men da han ender i nogle penge problemer, beder han hjælp hos broderen Nick", som han bliver kaldt, til at betale ham ud af fængslet. Betingelsen bliver dog, at han skal arbejde i Julemandens værksted indtil juleaften. Besøget af Fred ender i problemer for produktionen af gaver, men langsomt begynder fortidens sår også at kigge frem.

8. A Christmas Carol (2009)

En klassisk og god julehistorie. En fortælling om en mand, der lærer at værsætte de vigtige ting i livet. Og selvfølgelig må vi ikke glemme Jim Carrey som Scrooge, hvor hans mimik og bevægelser er lagt ind på en computeren og derefter til lavet til film - Filmen er sjov, spændende og fuld af varme og julestemning.

9. Elf

En rigtig julehyggefilm. Der er sød kærlighed, harmløs action, masser af humor og alting ender godt. I denne film følger vi den voksne dreng, Buddy som bliver opdraget som enhver anden alf af Julemanden. Buddy finder ud af, at han i virkeligheden ikke er alf men et menneske, og beslutter sig for at tage til New York for at finde sine biologiske forældre. Men livet i storebyen er noget helt andet, end på Nordpolen.

​10. Polarexspresen - Hos Billys familie tror man ikke på julemanden. Indtil han en julenat bliver hentet af et magisk eksprestog. Skal du med om bord, til Nordpolen?Vild hyggelig og sød julefilm, som for en i stemning..

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Kyllinge pølsehorn! 

I juletiden fylder vi os med søde sager og lækkert mad. Juleaften og julefrokoster står for døren, inklusiv alle de ekstra kalorier.

Her for i til inspiration et sundt alternativ til pølsehorn, på farten for at spare på kalorierne. Jeg personligt elsker dem! De smager vildt godt, og mætter samtidig.

Kan nydes både til morgenmad, frokost eller mellemmåltider.

Opskrift på sunde kyllinge pølsehorn(ca. 10 stk.)

  • 1 pakke kyllinge pølser
  • 1 hel broccoli
  • 4 æg
  • 1 dl. kokosfibermel
  • Lidt salt

Tændt ovnen på 175 grader.

Find en stor skål, og skyld broccolien grundigt. Derefter kommer du broccolien i foodprocessoren, og lader den køre ind til broccoliens konsistent/størrelse er ligesom små ris.

Kom broccolien i skålen med de resterende indgredienser og blend/rør det godt sammen.

Dejen skal hvile i ca. 15 - 20 min.

Derefter tager du 1 klat af gangen i hånden, og klemmer omkring pølsen, og ligger på bagepapir, på en bageplade.

Bag pølsehornene i ca. 20 - 25 min.

Enjoy Them - bon appetite

Likes

Comments

Heey beautiful people!

Mit navn er Anne Sofie, og dette er mit første indlæg på bloggen.

bloggen er med henblik på sundhed og fitness/dans samt mode og stil, ud fra min livstil. Derudover vil jeg blandt andet blogge om min hverdag, som i kan følge med i.


Almost ready for Christmas❤️

Julen nærmer sig. Idag var sidste fri dag fra butikken, ind til d. 23/12/16, hvor vi lukker butikken ned kl.19:00, og derefter holder juleferie. Gaverne er købt, og juletræet er pyntet. Næste projekt vil blive, at handle ind til juleaften, som jeg selvfølgelig vil hjælpe min kære moder med, da hun står for juleaftenen for hele familien.

"Wish me Luck".

Likes

Comments