Header

Da nærmer det seg avreise!

Det føles litt surrealistisk. Dette er noe vi har ventet på, og planlagt en god stund nå. Jeg kan starte med litt kort informasjon om oss og turen. Vi er da Anne og Natalie, er begge 24 år, og kommer fra Farsund og Oslo. Vi fullførte begge nylig bachelorgraden vår i fjor sommer, og etter tre år på skole fristet det med et avbrekk på andre siden av verden. Turen vil bli på 12 uker, og vi skal innom Singapore, Malaysia, Thailand, Vietnam, Kambodsja, Filipinene, Brunei, og Indonesia. Disse landene er typiske backpacker land, men Brunei og er kanskje litt mer spesielt. Reiseruten med både land og steder er ca. satt, men vi har enda litt å se på før avreise. Vi prøver å planlegge så godt vi kan slik at vi holder oss i rute, men tenker også at ikke alt kan planlegges til punkt og prikke. Vi kommer nok til å ta ting litt underveis også, det er litt av sjarmen av å være på backpacking. De større flyturene og slikt vil være ting vi prøver å booke en del i forkant, slik at prisen ikke stiger for mye. Det skal bli spennende å leve ganske minimalistisk, og i en sekk, i tre måneder. Hostel kan by på litt av hvert, men det er en gøy og fin måte å treffe andre som også er på reise. Men, i lengden kan hostel bli litt slitsomt, så vi sniker oss nok inn på hotell, bungalow eller hytte en sjelden gang der det er rimelig og nødvendig. Det er så mange ting vi har lyst til å se og oppleve! Sitte med en drink i en skyhøy bygning i Singapore med nydelig utsikt, kose med elefanter i Thailand (på reservat selvfølgelig), snorkle og bade i krystallblått vann, zipline, nyte uendelige solnedganger, og rett og slett bare kose oss gløgg.

Den 26. februar hopper vi på fly til vår første destinasjon, nemlig Singapore. Dit blir vi fire netter, ettersom vi ankommer sent første natt. Her har vi valgt å legge oss på hotell, for å få en litt «myk landing» som Natalie valgte å kalle det, haha.

Neste innlegg vil bestå av ting og tang som er essensielt å ha med på en slik tur. Vi ønsker hovedsakelig å bruke denne bloggen som en plattform for å oppdatere venner og familie, samt dokumentere for vår egen del. I tillegg kan det være en fin måte for fremtidige backpackere for inspirasjon og tips.

Vi har også laget en reise-Instagram som heter @anneandnatalie, så følg oss gjerne der. Den er også linket direkte i margen på venstre side.

Hvis dere lurer på noe så er det åpent for å legge igjen spørsmål i kommentarfeltet på innleggene våre, så prøver vi å svare.


Likes

Comments

​Velkommen til vår blogg

Likes

Comments