⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Header
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Det blir ikke så mye blogging, ettersom at jeg har total skrivesperre, og livet mitt for tiden er i grunn ganske A4 og kjedelig.. I tillegg liker jeg i grunn best å ta bilder, så Instagram er mer min type blogg. Derfor tenker jeg at jeg heller skriver innlegg når jeg føler det treffer meg eller når jeg har noe på hjertet. Siden jeg først titter innom nå kan jeg fortelle hvordan helgen min var. På lørdag var jeg nemlig på Aquarama Spa sammen med mamma. Det er lenge siden mamma og meg har hatt kvalitetstid, så det var på høy tid, og hva er vel bedre enn Spa, massasje og middag ute? Jeg ringte mamma dagen før og ba henne møte opp i Kristiansand med badetøy og et håndkle, slik at jeg kunne overraske henne. Det var utrolig deilig og avslappende, og ikke minst koselig. Et lite tips hvis du vil på Spa og syns det er litt dyrt, så kan du betale inngang til selve Spa'et uten behandling, til en grei sum. Da kan du bruke hele dagen på badstuer, boblebad, tropical dusj, og svømmebasseng. Dette er virkelig å anbefale! Ønsker dere en kjempefin uke!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Collage lånt av eirinkristiansen.no

⋅ WELCOME NOVEMBER ⋅

1. Få mer kontroll på ting. Jeg vil ha litt mer kontroll på hva jeg faktisk bruker penger på. Jeg har alltid vært vanvittig shoppe-gal og å kjøpe noe nytt til meg selv virker som det er blitt min løsning på hva enn som er galt, eller når noe er bra. Enten er det "kjøp noe, så vil du føle deg bedre." eller så er det "Treat yourself, du har fortjent det." Det virker som uansett hva som skjer så er det løsningen. Dette skal det nå bli en slutt på, jeg skal sette meg ned og se hva som går ut i forhold til inn, og ha totalt shoppe-stopp når det kommer til klær, sminke og lignende.

2. Forberede meg på ny jobb. Fra og med desember begynner jeg i 100% fast stilling i en salong på Sørlandssenteret, og før det er det en del ting jeg må gjøre og sette meg inn i, som rutiner, kassasystem, arbeidslister, produkter osv. I tillegg har jeg fått "lekse" av sjefen og presentere noe når jeg begynner, og ettersom det er et halvt år siden jeg gjorde lekser kan dette bli spennende. Derfor vil jeg besøke salongen så mye som mulig og bli så god jeg bare kan før jeg begynner, samt lage en bra presentasjon.

3. Friske opp hjemme. Hvis jeg først skal bruke penger på noe så vil jeg heller bruke det på å kjøpe litt blomster hjemme for å gjøre det litt livligere. Det begynner jo å bli en stund siden vi flyttet inn her, men ettersom det er murvegger så får vi ikke hengt opp noe særlig, sånn som bilder eller posters. Derfor er blomster eller lys en god erstatning for å gjøre det litt mer hjemmekoselig.

4. Bruke tid på venninne mine. Dette er ikke noe jeg egentlig er dårlig til i utgangspunktet, men jeg er sånn at hvis jeg skal på jobb på kvelden så orker jeg ikke gjøre noe på dagen. Dét er noe jeg vil bli flinkere til. Heldigvis har jeg så flotte og gode venninner at de lar seg ikke vippe av pinnen så lett. Jeg vil også ha flere jentekvelder og spesielt nå med jentene på jobb før jeg slutter.

5. Lage gode rutiner. Er det noe jeg er dårlig på når jeg har fri eller ikke skal noe så er det å glemme å spise. Senest i går Face-timet jeg med ei venninne, og når hun tok seg noe mat, det var da jeg kom på at jeg ikke hadde spist på åtte timer, whops. Så det jeg vil gjøre er å lage gode rutiner på når jeg skal spise og ikke minst hva. Det er så fort gjort å krølle seg inn i sofaen under teppe og spise godteri mens man ser på serie.

6. Gå mer tur. Jeg har en venninne som er veldig glad i å gå tur og hun prøver stadig vekk å drasse meg med. Det funker helt fint fram til hun faktisk skal komme opp å hente meg, så skal hun bare ha litt pause å ha noe vann eller noe, så ender det alltid opp med at vi ser film hjemme hos meg, det slår virkelig aldri feil. Stakkar c har fått meg på én tur til sammen. Det er nemlig en skikkelig fin tursti rett ved meg, så denne vil jeg benytte meg mer av.

7. Gjøre en innsats. Når jeg bare sitter hjemme frister det veldig lite å ta på seg en stram, trang bukse eller å sminke seg og ikke minst gjøre noe med håret. Dette er noe jeg vil gjøre mer av. Plutselig finner jeg ut at jeg skal noe og da er det veldig greit å være ferdig stelt. Også føler man seg mye bedre. Det gjør i hvert fall jeg. Det gir meg en slags mestringsfølelse, som om jeg har livet i orden, haha.

8. Feire kjæresten min. T har bursdag den 14. og i den anledningen vil jeg gjøre noe spesielt for han, jeg har ikke helt funnet ut hva enda, men da kan det være enda en av prosjektene mine. Foreløpig har vi bare planlagt en middag ute, for heldigvis er ikke T den mest kravstore av oss, så det mente han var akkurat passe.

Likes

Comments

Denne høsten har så langt vært våt og kald, spesielt her nede på Sørlandet. Det har fristet lite å gå på utsiden og fristet enda mindre og stelle seg eller være produktiv på noen plan. Midt opp i alt dette været fant jeg ut som vanlig at det sikkert ville hjelpe å spandere på meg selv, og derfor klikket jeg med meg denne drømmen av en parfyme. Flere av mine venninner har denne og jeg har alltid vært helt frelst av den herlige søte lukten. Jeg har noe spesielt med duft, og legger veldig merke til dette, så derfor var det i midt hodet bare rett og rimelig at jeg skulle ta sjansen på denne. Som sikkert de fleste vet så er det ikke alle dufter som passer for alle. Noe som lukter godt på en venninne kan lukte surt på meg, så å bestille en parfyme på nett jeg aldri har testet på meg selv var jo kanskje ikke det smarteste jeg har gjort, men så glad jeg ble når jeg fant ut at den passet perfekt. Det som kjennetegner en god parfyme, som passer til deg selv, er at du skal ikke lukte at du har den på deg. Dette stemte heldigvis, men syns også det er utrolig dumt at jeg ikke kan lukte den selv, for den lukter så herlig. Jeg elsker den! Den kan kjøpes HER!

Jeg har også noen andre favoritter denne høsten og det er min all time favourite, Esteé Lauder Double Wear foundation. Denne mener jeg er best for deg med oljete hud og som ønsker full dekkevne. Jeg må dessverre bruke denne med noen mellomrom, ettersom at den matter så bra at huden min tørker ut til tider og trenger derfor litt pause. En gladnyhet er også at de nå har (endelig!) kommet med pumper til denne. Aldri mer sløsing. Lokket passer dessverre ikke på når pumpen er på, men det gjør ingenting ettersom at den har en lukkemekanisme som gjør at den ikke kan bli "trykket på" hvis den ligger trangt i sminkevesken din. Min blir ofte trang og overfylt, så dette er en livredder, så jeg slipper å måtte ta med meg på lokk og pumpe hver gang jeg skal ha med meg sminken. Foundation kan kjøpes HER og pumpe HER!

Likes

Comments

I dag hadde jeg faktisk min aller siste dag på jobb. Det er veldig trist ettersom jeg trivdes godt, men nå er jeg klar for et nytt kapittel og flytter til søndag! Jeg kommer mere tilbake til det senere. Som en avskjeds- og bursdagsgave fikk jeg et påskeegg fylt med godteri og disse flotte produktene. Jeg var ikke kjent med dermalogica før jeg begynte på Toppen, men ettersom jeg har fått prøve en del produkter underveis vil jeg si at jeg er veldig fornøyd og kommer til å bruke dette videre. Det jeg fikk med i påskeegget var Skin Smoothing Cream som er en dagkrem, Multi-active Toner som er en toner du sprayer i ansiktet etter du har renset, Daily Microfoliant som er en peeling, Skin Hydrating Mask som er en fuktighetsmaske og Multivitamin Power Firm som er en øyekrem. Fra før har jeg prøvd masken, Precleanse som er en rens du bruker før rens for å fjerne den verste sminken og for å fjerne det meste av smuss slik at selve rensen får optimal effekt, Charcoal Rescue Mask som også er en maske som stivner og fungerer som en slags peeling når du vasker den av og Clearing Skin Wash som er en litt sterkere rens for de som har urenheter. I tillegg fikk jeg disse fine OPI lakkene, som er superfine og sitter lenge. Gleder meg til å lakke tåneglene i den gule, sommerlige fargen!

Likes

Comments

Jeg har gått mye fram og tilbake på om jeg skal begynne å blogge igjen eller ikke, dette av mange grunner. Én av de er at jeg er redd for at andre kanskje skal synes det er litt teit, men herregud. Jeg er 20 år, skal jeg virkelig bruke resten av mitt liv på å være redd for hva andre syns om meg? Skal jeg leve livet mitt etter hva andre sier og tenker? NEI! Én ting jeg har lært er at liker du ikke meg, så nei vel. Så lenge dette ikke påvirker mitt hverdagsliv så får folk tenke akkurat hva de vil. Vi er virkelig nødt til å slutte med hat på hverandre, og da spesielt jentehat. Vi jenter er de verste til å dømme, baksnakke og være litt bitchy. Jeg var selv én av de jentene, men klarte til slutt å se at jeg får jo ikke noe godt ut av det? Jeg får jo bare flere uvenner, og blir generelt en sur person. Det finnes selvfølgelig alltid noen man ikke liker, det er ikke til å unngå, sånn er det bare. Alle kan ikke klaffe med alle og det er helt greit, men hold det for all del for deg selv. Du trenger ikke på liv og død å utrykke dette til hele vennegjengen din. Også hvis hele vennegjengen din misliker samme personen, så er det jo ikke noe vits å prate om dette, for hvis alt dere gjør er å baksnakke andre ville jeg kanskje tenkt over hva slags vennskap dere egentlig har. Dette er jo veldig lett for meg å si, for selv kan jeg finne på å bli så provosert over noen at jeg ikke klarer å la være, og dette er også helt greit. Det er når dette skjer opptil flere ganger om dagen, og blir alt du klarer å snakke om til slutt at det er et problem. Utfordringen min til meg selv og dere er at vær så snill, hvis det er noen som ikke liker deg, eller det er noen du ikke liker, behandle de som medmennesker allikevel. De er ikke noe mindre verdt bare fordi dere to ikke kommer overens.

Likes

Comments

INSTAGRAM LATELY⠀@anncatrinbm

CONTACT:
anncatrinb@hotmail.com