Som rubriken lyder så fyller jag 18 den 24 juli, borde jag vara rädd eller glad? Klart det finns många fördelar att vara vuxen, kan handla på nätet exempelvis eller att klubba utan att vara olaglig. En sak får jag inte glömma.... KÖRKORT, finns inget att jag längtar till just nu, inom en månad har jag förhoppningsvis det i handen. Apropå det så blev jag väldigt nervös nu framförallt för uppkörningen. Eftersom vi endast har automata bilar hemma så har jag bara kört med körskolan. Men aja, bara jag får körkortet nån gång så blir jag glad. Något annat jag ser framemot snart är också mitt 18 års firande som jag ska fixa för 10 av mina närmsta kompisar. För dem är det fortfarande en överraskning så det ska bli spännande att se deras reaktion när jag visar vad vi ska göra! Summa summarum så är den kommande månaden spänd av förväntningar och roliga happenings!


/AW

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen föresten, nu sådär ett och ett halvt år senare. Skoltiden som jag trodde var så enkel har gjort mitt liv till det svåraste just nu... Naturvetenskapsprogrammet är inte till att rekommendera om man inte älskar naturämnen som jag trodde jag gjorde. Ett tips är välja linje efter vad man själv har intresse för och inte vad man förväntas välja osv. I mitt fall fick jag fritt val och efter har gjort mycket research så visade det sig vara fel. Men aja nu har jag klarat av 2/3 av gymnasietiden och borde klara resten också. Det sägs ju att trean ska vara mindre smärtsam, vilket jag hoppas på då jag inte ens önskar min värsta fiende det året jag just haft. Bilden kan beskriva mitt år, har aldrig tid, förvirrad, men att jag ändå lyckades hålla ihop mig själv utan att falla sönder. Nu har jag fått tillbaka lusten lite igen, så nu kör vi, heja mig!


/AW

Likes

Comments

Blev precis påmind om att skolan börjar snart, för att vara extra petig så börjat den på måndag... Jullovet har gott så himla snabbt, och jag har bara 5/6 kvar av gymnasiet vilket känns så långt men ändå skönt. Apropå det så ska jag också ha ett Kemiprov och biologi prov inom två veckor, asså vill verkligen inte..... Känns som om det är så mycket prov nu så orkar inte ens ta upp det... Men aja sånt är livet, man får ta det som det kommer:)

//AW

Likes

Comments

Lite bilder från min underbars nyårsafton som vi firade hemma hos mig!! Dagen innan nyårsafton så fyller än utav mina bästisar år, så vi överraskade henne med en kväll på Moonthai så gott verkligen, rekommenderar!!!


//AW

Likes

Comments

Väska mango/ marc by marc Jacobs parfym- NK, kicks, Grand parfymeri/ richmond and finch skal- RBL/ sovmask -hm/ michael kors plånbok- NK, raglady/ michael kors sneakers- NK, raglady/ halsduk- bikbok/ höga strumpor- hm
Calvin Klein- NK/ smothie maker- Clas Ohlsson/ too faced-sephora/ Coco channel parfym- NK,kicks/ naked 4 palette- sephora/ Kenzo tröja- NK/ adidas superstar- Johanssons/ marc Jacobs klocka- NK/ Väska- mango

Likes

Comments

Vi har någonting som kallas nollningen på polhem! Det går ut på att skämma ut sig så mycket som möjligt under nästa vecka! Allt ifrån bada i älven till att sjunga i Nordstan. Ja listan e lång, men jag har ingen aning vad sol just händer mig nästa vecka, det får jag reda på då hahaha. I alla fall nu gör vi skyltar till nollningen, dessa ska vi ha på oss under hela nästa vecka, som representerar att man är med i nollningen. Som ni ser på bilderna så är det inte att sitta på en skolbänk och måla av den skylten utan så mycket mer, lyssna på musik, bli ihop tejpad med någon annan, få vatten i hela ansiktet av en vattenpistol a you name it. Hahah men det är väldigt kul i alla fall!


// AW

Likes

Comments

Jag har ju precis börjat gymnasiet som alla kanske redan vet eftersom jag skrev lite kort om det förut. I alla fall så har jag börjat Natur på Polhemsgymnasiet, ja jag vet att det är den svåraste linjen men jag ska klara det. Det är lite kul eftersom jag inte varti på polhem innan jan blev antagen till det hahah. Det var nämligen så att jag hade Samskolan som 1 men de krävde 305 poäng i slutändan vilket jag inte hade riktigt( jag har 12 poäng under). Men jag kände ändå att polhem var bra därför började jag här, vilket jag även kan säga i efterhand att jag tycker! Hahha även om jag bara har gått här i en vecka lite drygt... Aja snart är det nollning vilket ska bli kul, detta året så blir alla (frivilliga) ettor nollade. Det ska bli jätte kul då jag ska va med. Det kommer bli en del jättepinsamt ibland men det hör liksom till! Nåt som jag ser fram i mot i alla fall!! 😊
//AW

Likes

Comments

Bilderna säger allt! Härligt, som sagt. Jag lyckades faktiskt få A i spanska därför så lovade min mamma mig en resa till Mallis! Så det var en jätte varm och härligt resa med mycket sol och bad!
Vi bodde i Iletas på ett hotel som hette Zhero hotel vilket var ett barnfritt hotel, med pool och lounge musik dygnet runt hahaha! Eftersom vi valde att inte ha ett hotel som låg vid havet så åkte vi runt till olika ställen varje dag vilket jag tycker var mycket bättre. Mallorca är väldigt fint tycker jag, de har inte dessa långa vita stränderna men det har istället dessa mysiga vikarna med klippor och sandstrand vilket också är väldigt fint!
Det finns även en massa saker att hitta på, liksom ett jätte gammalt tåg som åker från Palma till Soller, bars för att titta på dem fina utsikten. Även staden Palma som är sååå fin bjuder på mycket bra shopping! Det finns alltifrån Louis Vuitton till Birkenstock till små mysiga gränder med butiker som säljer allt. Rekommenderar Palma stort framförallt om ni är två!
//AW

Likes

Comments

Hej, jag heter Anna och är hela fyllda 16 år! Så mitt första gymnasieår har precis börjat! Det ska bli väldigt kul att börja blogga då det är helt nytt för mig haha så ja roliga inlägg hoppas jag det blir😊

Nog om det, jag spelar handboll och hänger med kompisar, ja jag lever ett normalt liv som nästan vilken tonåring som helst! Det jag vill dela med mig i den här bloggen är framförallt mycket bilder på vad jag gör och även en del mode samt tankar om mitt liv😊😊


//AW

Likes

Comments