Igår när jag var ute på en promenad såg jag en tjej jogga på trottoaren en bit framför mig. Inga konstigheter med det så jag tittade ner på mobilen för att byta låt. När jag tittade upp igen låg hon på asfalten och hennes kropp ryckte. Alla tankar som jag hade innan försvann och jag sprang emot henne. En annan person som också hade varit i närheten kom fram nästan samtidigt som mig och vi försökte få kontakt med tjejen samtidigt som vi försökte skydda hennes huvud så att hon inte gjorde sig illa tills hennes ryckningar minskat. Hon hade en puls men vätska kom ur hennes mun så hon kunde inte andas. När vi försökte öppna hennes luftvägar hade två äldre kvinnor stannat med deras bil och kom springandes mot oss. Ena kvinnan började med kompressioner på en gång medan den andra ringde efter en ambulans. Ambulansen kom väldigt snabbt, tjejen hade fått igång andningen och började sakta men säkert komma tillbaka till medvetandet. Allting verkade gått bra och när ambulansen for sin väg fick jag fortsätta min promenad, som om ingenting hade hänt.


​Så varför skriver jag allt det här? Jo, mest för mig själv för att jag måste påminna mig själv om vad som hänt, och att det faktiskt hände! Allting gick så fort och jag tänkte ingenting då utan bara gjorde, men alla tankar kommer nu efteråt och jag måste bearbeta allting.. Hoppas bara att hon mår bättre nu i alla fall!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vet att det blir rätt hoppigt här, men vem bryr sig. Ibland skriver man inte för att man inte har någonting att skriva och ibland så skriver man inte för att man har alldeles för mycket. Nu har de två avlöst varandra och jag vet inte riktigt vart jag ska börja.

Bandet som jag nämnde i tidigare inlägg löstes upp, vi hade samma mål men vägen dit var olika. Så nu tänkte jag och två andra köra ett litet 2.0, jag tror och hoppas verkligen att det kommer gå mycket bättre!

Annars så har jag varit mycket med kompisar, vilket verkligen har behövts. Pratat musik, lyssnat på musik, spelat musik, planerat fester, haft fester, gått på spelningar, lagat mat, ätit mat.. ätit massa mat, gått på äventyr.. om den här sommaren fortsätter som den har börjat så tror jag faktiskt att jag kan vara ganska lyckligt lottad! Träffat riktigt fina människor som fått mig må så bra vilket på något vis fått mig att inse hur pass mycket energi vissa personer kan ta ifrån en.

Orkar inte skriva mer så det får bli en liten bildbomb, you're welcome!

Va tvungen att slänga in en bild på Turbo också, min lilla vapendragare. Han har blivit pappa igen förresten! Kolla hans instagram (haha jag vet..) @thurbostout

Likes

Comments

Harry, det finns inga enkla svar i den här krångliga, känslomässiga världen vi lever i. Fulländning står inte i människans makt, inte heller i magins makt. I varje ljuv stund av lycka finns också en droppe gift, vetskapen om att man kommer att bli sårad igen. Var uppriktig mot dem du älskar, visa din sårbarhet. Att lida är lika mänskligt som att andas.

- Albus Dumbledore

  • 125 Readers

Likes

Comments

Hua, händer en massa grejer men finner sällan inspiration att skriva om dem. Något som är riktigt roligt är att jag och några kompisar har startat ett band! Vi har i och för sig bara repat tillsammans en gång än så länge men vi är alla väldigt motiverade och vi har det roligt tillsammans så jag tror att det kan gå bra! Det var ett tag sedan någon av oss spelade tillsammans med andra så det är roligt att få komma tillbaka till det. Känner mig som 13 igen, då jag spelade med folk för första gången utanför skolan, då allting bara var nytt och spännande!

Vi letar däremot fortfarande efter en trummis så om ni känner till någon som kan var intresserad så hör gärna av er!

Tycker förresten att det borde vara socialt accepterat att ha snapchat filter hela tiden, haha!

  • 141 Readers

Likes

Comments

Om det är någonting jag kan här i livet så är det att göra kladdkaka och lasagne! Lasagnen gjorde jag förra veckan tror jag och den var to die for! Jag hade chili cream fraishe i köttfärssåsen och cheddarost på toppen, så god! Bjöd pappa på middag då han kom förbi för att fixa lamporna i min sminkhörna, så det blev lite som ett tack för hjälpen. Kladdkakan gjorde jag nu ikväll, inte för att det spelar nån roll när jag gjorde just denna då jag gör kladdkaka lite för ofta. Mest då jag har tråkigt men även då jag bara har ett stort behov utav choklad eller något sött.

Och det, mina damer och herrar, är de ända sakerna som jag är bäst på i köket ✌️

  • 170 Readers

Likes

Comments

Då tänkte jag testa det här med att blogga igen, jag hade ju en blogg förut som jag skrev i väldigt länge men av nån anledning så slutade jag. Det tog emot för mycket att fortsätta skriva på den gamla igen så tyckte det kunde vara en idé att testa börja om från början. Har alltid haft problem med prestationsångest så ska försöka hålla nivån rätt låg och casual, annars lär det bli att jag aldrig skriver här och det är ju inte riktigt poängen.

Är ju intresserad av film, musik, smink och andra konstformer så lär ju skriva lite om det. Även min vardag med vänner, skola, allmänt gnäll och min lilla gosegos Turbo lär titta förbi så, enjoy!


  • 176 Readers

Likes

Comments