Instagram annawickellInstagram annawickellInstagram annawickellInstagram annawickellInstagram annawickell

VASSPR - ni läser mina tankar.

Jag hade en riktig skitdag på jobbet igår gällande hur jag såg ut. Ni vet när man känner att ingenting blir som man vill och tillslut tänker , fuck it det får va som det är.
Men när jag kom hem så möttes jag utav ett paket i brevlådan och kände att wow. De har verkligen läst mina tankar. Jag vet inte 100% hur PR byråer jobbar med mindre influensers men med de lite större så tar de verkligen reda på vad personen behöver. Ska man t.ex. ut och resa så har många fått ett resekit hemskickat eller om man färgat håret nyligen så har personen fått schampo som ska matcha nyfärgat hår osv. Jag tror dock inte de gör så med oss som inte är stora/kända kalla det vad ni vill. Men de tre saker som jag har fått hem ifrån VASS har verkligen prickat rätt. Som ni ser på bilden så fick jag hem ett Torrschampo och en fondation (som faktiskt passade i färg.) Precis vad jag behövde idag. Hur härligt och det kunde ju inte bli mer passande?

När man får hem produkter från PR byråer så har man heller inget krav att lägga ut eller skriva om det. Deras syfte är att hjälpa andra företag att nå ut och gillar jag något så hoppas de på att jag skriver om det. Förstår ni grejen? Alltså inget samarbete utan 100% ärliga åsikter. (rätta mig om jag har fel.)

Bilderna ovanför är tagna med min nya kamera (Sony Alpha 5100). Jag har inte lärt mig inställningarna och funktionerna helt ännu men än så länge är jag riktigt nöjd med resultatet och vad man kan åstadkomma med den. Tummen upp!

Gillar

Kommentarer