Instagram annawickellInstagram annawickellInstagram annawickellInstagram annawickellInstagram annawickell

Glossybox Juni - It's a beauty jungle out there.

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget är i samarbete med Glossybox.

Jag tycker att boxarna har blivit så himla mycket bättre. De tre senaste har jag varit så himla nöjd med och jag har använt allting flitigt. Temat på denna boxen är Jungeltema vilket är en stark röd tråd genom boxen. Saker som man kan tänkas ha On the go.

Top 2 i denna boxen är Torrshampoot och Bananpudret. Längst ner ser ni en mer detaljerad info om vad boxen innehöll + en liten surprise till er!!

Klicka HÄR för att beställa en egen box och använder ni koden ANNAW20 så får ni 20% (!!!) rabatt på hela köpet.

x Maria Nila - Style & Finis: Dry Shampoo
Ett torrshampoo som jag hört så mycket gott om och verkligen velat testa men har känt att priset varit för högt om det inte skulle vara bra, om ni förstår vad jag menar. Därför jag älskar Glossybox, man får chansen att testa nya saker man annars inte hade testat.
x The Beauty Crop - Glow Milk Illuminating Milk
En highlighter som ser precis ut som ett nagellack haha. Inte vad vid att använda flytande highlighter men ska bli kul att testa.
x Bellaoierre - Banana Setting Powder
Ett löspuder i en lite gulare nyans som ska korrigera röda toner osv. Alltid velat testa då det kan användas till så mycket. Har en fondation som är lite för röd och då ska man tydligen kunna använda denna, spännande!
x Monu Professional Skincare - Soothing After Sun Lotion
En återfuktande Aftersun. Anton och jag har pratat om att köpa en Aftersun så många gånger nu men det har aldrig blivit av. Ska återkomma vad vi tycker om denna!
x The Body Shop - Amazonian Savior Multi-Purpose Balm
Ska tydligen vara bra för supermånga saker. Torr hud, exem, läppar, tatueringar och andra ställen där huden är torr. Perfekt för mig som har så mycket problem med just det.

  • Tips

Gillar

Kommentarer