Instagram annawickellInstagram annawickellInstagram annawickellInstagram annawickellInstagram annawickell

Bebisgos och samtal mellan himmel och jord

I skrivande stund sitter jag mätt och belåten med en sovande bebis.. och det var så långt jag hann skriva innan han vaknade haha. Komiskt ändå, detdär med dem små. Så fort maten är lagad och sätts ner på bordet så vaknar han, eller när man precis målat på ett lager nagellack. Tur han är söt haha.

Jag har haft en helt magisk dag. Det började med att jag fick en "Isa abstinens" och skrev till henne om hon hade lust med en fika i solen idag, och det sista hon tackar nej till är häng i solen.. ( eller vad säger du @isabylund ) kan ju vara lite Dantes förtjänst till att hon sa ja direkt haha..

Vi hade en supermysig fika på samma ställe som jag käkade lunch igår, fikan får helt klart godkänt den med. Både jag och Anton hade sån sjuk "morotskake-craving" Jag stillade mitt, han jobbar. Lyllos mig!

Det är så värdefullt att ha vänner som tycker om barn och som gärna hänger med oss. Ser fram emot allt skoj vi ska hitta på i vår/sommar.

Tack Stockholm, för alla fina vänner du gett mig chansen att lära känna

Gillar

HI, IM DANTE. IM NEW HERE!

14 september 12:12

Jag insåg att Dante inte ens har fått en presentation här. Sista inlägget innan han kom var den 5e September, då var jag SÅ trött på att vara gravid. Men inte visste jag då att jag skulle gå över NIO dagar till. Men mer om det i ett annat inlägg. Här har ni lite blandade bilder från hans första månad. En del bilder som inte har visats innan t.om. Finns det något särskilt ni vill att jag berättar iom Dante, förlossning osv?

Kram på er och tack för förståelsen för alla pauser det blivit här inne, kan tyvärr inte lova att det kommer fler sådana haha.

Gillar

Sweater weather

Som rubriken lyder. Nu åkte vinteroverallen upp på hyllan en stund, för så länge det är + grader så är det okej att bara ha jacka, wopwop. Det är något magiskt med dendär första vårdagen, när man börjar märka av de små signalerna som för en själv signalerar att det är vår. Vad har ni för vårtecken?

På promenaden idag såg vi de första knopparna komma upp ur jorden, det luktade eldat ( ni vet sådär som om det är någon som eldar upp gamla löv i sin trädgård), jackan åkte av för att det var för varmt, fiken börjar plocka ut sina uteserveringar och alla är sådär bubbliga i humöret. mmmh!

Här nedanför ser ni förresten kyrkan som Dante kommer att döpas i , hur vacker är den inte? Vi gick förbi den idag påvägen hem på vår promenad.

Gillar