Instagram annawickellInstagram annawickellInstagram annawickellInstagram annawickellInstagram annawickell

FAMILYTIME

Jag är så tacksam för dagar med familjen.
Jag har jobbat hela helgen men igår efter jobbet så tog vi bilen ut till Gustavsberg för att hänga med två utav Antons bröder och hans brorsbarn (såklart vi är försiktiga och inte umgås med symtom osv). Så mysigt med familjetid. Hade det inte varit för att de bodde här i Stockholm så hade jag haft så mycket svårare att trivas här. Familjen för mig betyder så oerhört mycket och jag har ju min egna familj utspridd i hela Sverige.Allt från Malmö, Göteborg, Växjö, Helsingborg och Skövde.. ja ni hör ju haha.

Vi hade iallafall en supermysig eftermiddag. Jag ahde lovat barnen att lära dem snurra ljus, så det stod på schemat.

Nu ska jag ringa upp storebror och facetimea med han och min brorson.
Ha en fortsatt fin dag!

Gillar

Kommentarer

Things on my mind.

Hej fina ni, hur mår ni?
Jag har lovat mig själv att inte falla in i någon sorts höstdepp och Pinterest hjälper mig alltid. Idag har jag haft fyra saker som cirkulerat i mitt huvud, fyra saker som för mig symboliserar hösten och det mysiga i det.

Sticky buns. Ser ni perfektionen? Jag älskar verkligen kanelbullar men hur gott ser inte detta ut?
Fika för mig är heligt. Jag älskar fika. Jag älskar att ta en kaffe eller en kopp te med en vän. På café absolut mysigt men hemma med tända ljus och sitta i timmar och prata, ja tack. Jag vet till 100% att jag kommer att bli en riktig bullmamma den dagen jag får barn, laga mat är inte min grej alls men att backa, oj så skoj.

Att pyssla. Att rita måla, pyssla och hålla på med kreativa saker är det absolut mysigaste jag vet. Det får mig att slappna av. Samma sak gäller bloggen, tycker att det är väldigt lugnande att fokusera och koncentrera sig på det kreativa.
På tal om bilden, jag har 2 paket självtorkande lera liggandes här hemma och lite idéer i huvudet som gärna får bli fysiska.

Porslin och fina koppar. Jag älskar porslin och att kunna duka fint. Jag har även turen att få jobba på ett jobb som jämt och ständigt får in nytt roligt och jag får jämt och ständigt hålla i plånboken haha.
Hur mysigt är det inte att duka upp en mysig frukost med stora härliga koppar och fina skålar till yoghurten?
Jag är mest för beige och neutrala toner men kan absolut tycka att det kan vara härligt att blanda in lite färg också, hur härliga var inte glasen till vänster t.ex?

Krispiga höstdagar. Även om jag många gånger kan tycka hösten är onödig och bara en tid mellan sommar och vinter så finns det ju inte mycket som slår en härlig varm höstdag, krispig luft och strålande sol. När naturen är som en målning i gult, rött och orange.
Vad tycker ni är det bästa med hösten?

Gillar

Kommentarer

En Tisdag i min smak

Bilderna ovan beskriver lite min känsla. Har en bra dag, solen skiner och i eftermiddag ska jag, Karro och var sin kopp kaffe gå runt Djurgården. Samtidigt vill jag bara blunda för världen, jag tror vi alla är trötta på situationen som pågår för tillfället. Ska vi inte bara komma överens om att vi tar detta på allvar nu? Jag vill hemskt gärna fira jul med mina nära och kära och tar vi detta på allvar redan nu då kan vi sakta ner smittspridningen drastiskt!

Som jag nämnde innan så ska jag och Karro gå runt Djurgården, det är ju faktiskt en perfekt aktivitet att göra men en vän såhär i dessa tider. Jag tycker det är så mysigt att vara ute och gå med vänner. Tycker det är mysigt sätt att umgås på och jag personligen har mycket lättare att prata och uttrycka mig på just promenader, haha kanske konstigt? Men sen älskar man ju ett soligt Djurgården!

Gillar

Kommentarer