Just nu ligger jag i sängen och Viktor är nere och hjälper Isac. Det krånglar tror jag så han gick ner igen. Suck.

Iallafall så lovade jag er en liten bild på mina navlar och här är en

Som ni ser är naglarna mörklila och almond formad :)

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag när jag vaknade så kände jag verkligen ett sug efter att skriva lite. Att blogga. Vet inte riktigt varför jag vart så sugen men tänkte varför inte?

Iallafall så tänkte jag prova att blogga igen.

Aa men idag händer det inte så mycket. Viktor är här och han ska hjälpa min bror Isac med hans dator. Det kommer nog ta några timmar så då ska jag nog fixa mina naglar under tiden :)

Mycket har hänt sen jag bloggade sist. Mitt rum är renoverat, antligen! Sen så har jag börjat göra gelenaglar. Vilket jag tycker är kul och snyggt! Vi i familjen har även köpt en kattunge. Simba heter han och är en Maine Coon

Jag har även börjat skriva :O PÅ DENHÄR sidan kan ni läsa min berättelse.

I skrivande stund så ligger jag viktor, en hund och en katt i min säng :) Fast med min nya stora säng gör det ingenting.


Hoppas ni har en bra dag så ses vi senare. Kanske lägger upp en bild på mina naglar :)​En liten bild på Simba ;)

Likes

Comments

Som jag skrev i det här inlägget så ska jag renovera mitt rum. Iallafall så lovade jag i det inlägget fler. Och här kommer det

Jag har suttit och små skissat lite på hur jag vill ha mitt rum.


Så här är en skiss på hur mitt rum kommer se ut. Om det blir som jag vill alltså. Vi har beställt en säng redan som kom någon gång i somras som står i garaget och väntar på mig. Den är 1.60. Whaaaatt? Alltså saken var den att jag har haft en 90 säng hela mitt liv. och jag vela ha en dubbelsäng. MEN, det går inte att få in en 1.20 säng genom varken min dörr eller genom fönstret. Så vi köpte två 80 sängar istället. Så att det skulle bli en sån stor säng var det inte riktigt meningen. Men jag klagar inte

På den här bilden ser ni garderoben. (​Om​ du ser gula prickar på bilden så är det för att det ska vara så. Vill att den ska se gammal ut så i verkligheten ska det se ut som om det "flagnar")​ Jag har en tv som jag vill ha där i mitten, för det såg fint ut. Notera att min tv är verkligen inte sådär stor ut. utan för att kunna ha bilden så lång som jag vela var jag tvungen att  göra allt lite mer avlångt än det skulle vara i verkligheten. Det här är en skiss som jag gjort helt själv och kommit på helt själv. Att mamma och pappa gick med  på att göra det på riktigt känns riktigt bra :)

Det var iallafall ungefär såhär jag tänkt mig att mitt rum skulle se ut. Om du vill se hur mitt gamla rum såg ut klicka HÄR.

Kram

Likes

Comments

Just nu är vi hos Viktor en stund. Viktors mamma kom och hämta oss och så tog vi med stella. Vi har inte gjort så mycket idag så har inte så mycket att säga

Likes

Comments

Just nu är jag extremt trött (och hungrig)
Jag är vaken och kan inte somna om och viktor sover som en stock.

Min view just nu. Haha sötis.
Iallafall så är våra planer för idag oklara. Vi kanske ska hem till William/ kanske inte ska hem till William. Det beror på.

Så om vi inte ska till Willam stannar vi nog bara hemma och chillar eller något. Eller så hjälper vi pappa med Altan, vi får se. Har världens mensvärk nu så får se om jag klarar nånting över huvudtaget.

Likes

Comments

Just nu myser vi med mamma och pappa framför en film ❤️

Hur söta?

Likes

Comments

Hej! Jag har, som du antagligen inte har någon aning om, börjat renovera mitt rum. Eller vi har inte ens börjat vi har bara stor städat.

Iallafall så är mitt rum väldigt avlångt, som du kommer se på bilderna. Och bredvid mitt rum finns det ett litet nästan fyrkantigt badrum, Som inte funkar (Det vart fel på rören när jag var liten så vi tog bort toaletten och handfatet och stängde av rören helt enkelt) Men det står ett badkar och ett skåp kvar men det är allt.

Vår tanke är att vi ska riva väggen mellan badrummet och mitt rum och göra det till ett helt, mycket större rum. OCh jag tänkte att det kanske skulle var kul och dokumentera renoveringen. Så jag och Viktor (min pojkvän) har renast ur allt skräp ur badrummet, Jag använde det nämligen som en soptunna. kasta in allt jag inte visste vad jag skulle göra med. MEN NU ÄR DET TOMT. Jag önskar verkligen att jag tog en före och efter bild men jag glömde ta en före. Iallafall i den här delen (tänkte dela in renoveringen och för beredelserna i flera inlägg) så ska jag visa hur mitt rum ser ut nu.


Första man ser när man kommer in i mitt rum är min lilla garderob och min gamla skriv maskin


Näst på tur är mitt smink bord och min klädgalje

Sen kommer man till min lillalilla säng, som jag har en hatälskar realation med.

Här är väggen mittemot och där är dörren till "badrummet"

Det är är allt som är kvar i badrummet och som sagt. ALLT ÄR BORTA!

Ja ungefär sådär ser det ut i mitt rum just nu. Jag vet inte riktigt när vi börjar renovera mitt rum "på riktigt" men det kan var nästa vecka eller nästa månad :/

Vi håller på och renoverar våran altan här hemma så mitt rum får vänta tills det blir klart. Nästa inlägg om mitt rum ​(Om ni tycker om att läsa om det såklart) ​ kommer handla om hur jag vill  ha det. Jag har ritat lite bilder och gjort lite amatör bilder på paint om hur jag vill ha det, Så är ni intresserade så kommer det om några dagar :)

Kram

Likes

Comments

Ursäkta men jag har varit upptagen. Vi ska iväg till Polen med skolan i vår.

Så igår kväll så satt jag och pris satte massa saker och idag är jag på loppis och säljer.
Viktor sov hos mig i natt och när jag satte pris lappar så satt var Viktor och prata med min bror.

Nu är Viktor brorsan och pappa iväg en sväng på en annan loppis. Medans jag william och Hugo säljer här.

Likes

Comments

Jag tänkte att ett bra sätt att lära känna mig är genom att kolla på mina bilder :) ​Det blir dock inte så mycket bilder eftersom jag nyss återställde min mobil och allt försvann. Så det här är lite bilder som jag hade på instagram som ​fanns​ på min mobil iallafall. Plus lite bilder jag hitta.


Likes

Comments

Nu är jag påväg till proaen med pappa. Jag är skit trött och mår lite sådär.

Såhär snygg är jag på praoen. Riktigt läcker om jag får säga det själv ;)

Likes

Comments