Header

Han får alla att smälta av hans leende
Han får allas ansikten att skina upp när han kommer in i rummet
Han får alla de varmaste kramarna från alla
Men det är något som jag får som ingen annan får
Han smälter alltid av mitt leende
Han skiner alltid upp när jag går in i rummet
Han ger mig alltid den varmaste kramen
Han är min

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Detta var byxorna jag köpte i Bangkok. Så sjukt snygga. Jag har fått en kärlek för kostymbyxor och jag ville ha lite fler färger på mina kläder, så gröna kostymbyxor blev perfekt! Jag matchade det gröna med min gröna hoodie och ett par stan Smith. Men jag tyckte att det blev liiite mycket grönt så jag hade ett par strumpbyxor under för att lugna ner allt lite. Jag hade även på mig min favorit kofta/kappa från ZARA. Nu under höstperioden (som förvisso är min favoritårstid för halloween, vädret och alla mysiga kläder) tyckte jag att denna outfit var perfetto. Både för det gröna som är en av mina favoritfärger passar med de fallna löven och den sköna hoodien och koftan. Grönt är skönt!

Likes

Comments

​​

Efter att spenderat större delen av veckan i Cha am, så drog vi för att få spendera sista kvällen i Bangkok. Dagen bestod av massvis med shopping, shopping och mer shopping. Vi hade planerat ganska länge att åka till Hilton Millenium för att ​äta middag sista kvällen. Det är en sak vi ((nästan)) alltid gör när vi åker till Thailand. Just på Hilton har de ett helt rum fullt med ostar. Min dröm skulle alltså komma i uppfyllelse. Min favoritsak i hela världen är ostar. MEN tyvärr (för oss) så var det några som skulle gifta sig och bokat HELA restaurangen. Så vi fick bege oss till en annan resturang lite längre ned med vattnet. Det var jättefint det också, även utan ostrummet. Dagen därpå åkte vi hem till Stockholm. Kram:)

Likes

Comments

Likes

Comments

Denna texts skrev 02.34 söndag den 22 oktober 2017. 


Att ligga vaken. Vaken mitt i natten. I mörkret. Ensam. Alldeles stilla. Liggandes på rygg och se upp i taket. Taket börjar röra på sig. Allting rör sig. Du rör dig. Bort från sin säng, bort från planeten. Du börjar tänka. Tänka på vad som händer dig. Vad som har hänt dig. Vad som kommer att hända dig. Ditt förflutna, din framtid. Vad kommer hända? Jag hoppas jag blir lycklig. Förblir lycklig. Dör lycklig. Jag hoppas jag slipper alla problem i världen. Jag hoppas jag slipper alla skador man behöver ta nu. Nu i tonåren. Dessa år är inte lätta. Puberteten. Mens. Drama. Bråk. Tårar. Gråter du mycket? Jag gråter mycket. Jag är väldigt känslosam person. Mormor säger att man får fina ögon av att gråta. Får man det? I såna fall hat jag bland de finaste ögonen på jorden. 

Likes

Comments

Jag har fått en ny kärlek. En kärlek för hattar. Hattar i alla mönster, former, färger, alla!!! Hattar kan fixa en het outfit. Den kan göra en tråkig outfit rolig eller mer intressant. Här är några av mina favoriter:).

Likes

Comments

Jacka & Mössa/Acne Studios, Strumpbyxor/Calzedonia, Skor/& other stories, Kjol/ZARA, Läppstift/NYX

Likes

Comments

((Bilden är från pinterest, förlåt för kvalitéen)) Fishnets/Calzedonia, Tjocktröja/H&M, Kjol/Bershk

Igår låg jag i sängen och, som alla andra kvällar, med min mobil. Som alltid kollade jag pinterest där jag fick inspirationen till att ha på mig fishnets, en kjol och en tjocktröja. Väldigt snygg blandning och väldigt skön. Jag valde att stoppa in tröjan i kjolen, för att jag som sagt gillar det mer och tycker att det ser mer avslappnat ut. Avslappnade stilar är min typ. Skönt ska det va´, annars får de va´. Jag gillar att ta inspiration från andra. Det kan vara kul att ta inspiration och göra det till något eget, vilket jag försöker göra. Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Du sjunker
ner i de djupaste av hav.
Du klättrar
högt upp bland de högsta av moln.
Du faller
in i de djupaste av önskningar.
Du bara,
bara du.

Likes

Comments

Byxor/ZARA, Tröja & Kappa/& other stories, Skor/NIKE, Väska/ASOS, Läppstift/CLINIQUE, Mössa/Acne Studios

Likes

Comments