Header

New in; Nail shoes from Jennie-Ellen //

​​
Nu har två års suktan efter dessa grymma skor äntligen nått sin ände (ungefär som bloggen och min frånvaro, hehe...) och jag känner numera att min materiella lycka är total. Känner dock att jag behöver ha lite mer färg på både fötterna och tånaglarna innan jag kan bära dem bland allmänheten.


Men nog om den totala skodrömmen nu! I'm back! Som ni antagligen märkte valde jag att lägga bloggen på hyllan ett tag för att hinna med övriga livet, samla inspiration och så vidare, och så vidare men nu är jag äntligen (?) back in business​, förhoppningsvis bättre än någonsin! Missed me?
xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Igår
släpptes månadens nummer av Divine Magazine som även är det sista numret som kommer att publiceras på ett tag. Tidningen kommer med andra ord att ta en paus för att få lite andrum innan vi kommer tillbaka med nya friska tag!

In och läs månadens nummer HÄR och tveka inte att höra av dig till
info@divinemagazine.se om du har förslag och feedback till oss på Divine om hur vi kan förbättra tidningen.

På återseende!
xx

Likes

Comments

Nu finns månadens nummer av Divine Magazine ute för läsning!
Klicka på bilden eller HÄR för att komma till månadens tidning.

Trevlig läsning!
xx

Likes

Comments


Glad alla hjärtans dag kära läsare!
Hoppas att ni alla har fått lite extra kärlek idag, partner eller ej, och att ni kommer få en fortsatt mysig kväll!
xx

P.S Tanken var egentligen att jag skulle sätta mig och spela in en film till er idag (what...?) och även passa på att fota massor av nytt material nu när jag väl hade en ledig dag till godo. Istället vaknade jag med världens nackspärr och har spenderat hela dagen i soffan med en värmekudde om nacken.
#bittersomfan #livetsomcitron

Likes

Comments

Nya favoritnagellacket från Isadoras Velvet Matt Nails-serie i färgen 820 : Soft Skin.


Helt utmattad efter helgen sitter jag nu som nedslagen i soffan, invirad i favoritfilten och med en kopp varm choklad nära till hands. Gästerna åkte för ungefär tre timmar sen och sedan dess har jag suttit exakt här, med undantag för gångerna jag behövt påfyllning i glaset. Planen är att sitta här med min filt resten av kvällen och bara vila upp mig inför nästa vecka. Anledningen till allt ståhej? Imorgon fyller jag gammal.

#livetsompensionär

Likes

Comments


Nu har jag och V bott på 108 kvadratmeter i över 4 månader och ni har i princip inte fått se någonting från hur vi har det här hemma! Tänkte därför börja med att visa upp mitt absoluta favoritrum i lägenheten, nämligen mitt sminkrum. Det är fortfarande "in progress" men det största jobbet är färdigt så nu är det "bara" småpillet kvar (den delen som man närmare bestämt aldrig blir klar med).

Tänkte slänga upp en före- och efterbild när allting har kommit på plats men fram tills dess får en sneek peak duga.
Vi hörs snart igen! xx

Likes

Comments


För drygt en månad sedan hade den nya Star Wars-filmen premiär och lagom till biobesöket passade jag på att haffa dessa två läppstiften från Max Factor's Star Wars-kollektion. Kan väl inte riktigt påstå att jag är ett huge Star Wars-fan men har man en sambo som tror på kraften får man göra det lilla man kan, och vad vore en "läppstiftssamling" utan förpackningar som dessa?

Jag som vanligtvis är en trogen Gerard Cosmetics användare måste erkänna att jag är störtkär i den röda nyansen som ger lite liv och färg till mitt annars snögubbsbleka ansikte. Sen vet jag inte riktigt när jag ska vara så cool och ha guldiga läppar men jag var bara tvungen...

Likes

Comments

Couch from Furniturebox // Rug from MIO // Coffee table from IKEA // Pillows & Lamp from Ellos // Posters from David Ehrenstråhle // Candle Holder from Klong //

För två veckor sedan tog jag och sambon äntligen tag i vårt kära gästrum här hemma "på riktigt", dock saknas det fortfarande lite på väggarna och prydnadskuddar till bäddsoffan. Slängde i alla fall ihop ännu en moodboard att gå efter, som antagligen blir den sista i den här kategorin btw, och insåg att jag inte visat upp den för er än! Börjar dessutom bli dags för mig att visa upp lite "riktiga" bilder på hur det ser ut hemma hos oss kanske?...

Nåväl. Ljusstaken från Klong är nästan för snygg för sitt eget bästa, dock lite väl saftigt pris men den står helt klart på min "wantie-list" och tavlorna från David Ehrenstråhle måste jag bara köpa typ nu, helst igår... Blev alldeles till mig när jag såg att Guide to New York har börjat säljas igen men nu fyller jag snart år så alla köp får vänta. Men sen David, sen ska du få flytta hem till mig. 

Vi hörs snart igen!
xx

Likes

Comments

Looney Tunes Sweater & Pants from H&M // Shoes from Nike //

Glider runt såhär i princip dygnet runt nu för tiden, när jag inte jobbar då såklart,  ​dock med lite mindre smink och tio jackor utanpå. Bekvämt och varmt går före allting annat just nu! Sen tycker jag ju att setet är ascoolt såatteee...

​P.S. Första gången jag visar mig med uppsatt hår på bloggen
?! Jag lovar, det ska inte hända igen.  #sinnessjukt

Likes

Comments