Idag är det vinter igen. Men i Skåne är det ju sportlov och då får det väl vara okej. Även om det är vackert med ett vitt snötäcke längtar jag oerhört mycket efter våren, solen och värmen, om det nu blir något av det. Vädret är ju inte förutsägbart direkt, men längtar gör jag i alla fall. Tack och lov finns det fina tecken på att våren nalkar sig.

Ha en härlig vårvintertisdag.

xoxo, Anna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det Alla hjärtans dag. Det är en dag som egentligen känns väldigt kommersiell. Men det måste den ju inte vara. Vi brukar inte fira dagen på något speciellt sätt men vi tänker lite extra på dem vi älskar. Jag älskar många, men de jag älskar mest är mina killar och min älskling. Den här bilden är från fantastiska Sillen och Makrillen i Helsingborg där vi firade vår 25-åriga bröllopsdag för några år sedan. En härlig bild med våra fina killar.

Våra pälsklingar tänker vi också extra mycket på idag. Vår fina Lizzie under syrénbusken och Arya som valpgoding.

Hoppas ni alla värmer ett hjärta idag och blir värmda i hjärtat tillbaka.

xoxo, Anna

Likes

Comments

Hallå... I'm back....

Ibland är livet lite grått och inspirationen lite oinspirerad. Just nu är det så, men jag försöker ändå att leva efter devisen "When life gives you lemons, make lemonade". Lemonad är gott och nallen som jag fick av en fin vän, får bära det långa krångliga namnet Angel Bear of the Lemonade Order. Tack Katja!

Puss och kram

xoxo, Anna

Likes

Comments

Godmorgon! En fantastisk underbart skön morgon, vindstilla och soligt. Jag och Arya har gått på en härlig morgonpromenad. Hela morgonen har varit i lugnets tecken, bara jag och Arya. Maken är i Jönköping, Christian har inomhusturnering och Mattias jobbar, ergo lugnt och skönt. Lunsarna är förstås hemma men de sover fortfarande. Jag har börjat väcka dem men det är inte helt enkelt att få upp dem en lördagmorgon.

Jag önskar er alla en skön lördagmorgon!

xoxo, Anna

Likes

Comments

Ikväll, såsom många andra kvällar, står maken i köket och fixar kvällens middag. Det blir förrätt (Christians önskemål), varmrätt och efterrätt. Förrätten är smörstekt toast med Christians favoritblandning, och/eller Antons favoritblandning. Varmrätten är oreganomarinerad kalkonbröstfilé, citronpotatis och limesmör... visst låter det fantastiskt gott. Efterrätten är färdigköpt kladdkaka, vilket faktiskt duger i brist på Eriks kladdkaka :)

Själv sitter jag här och dricker lite (med betoning på lite) gott rött, tittar på fina blommor och hur Anton och Patrick jobbar i köket. Mina fina killar!

Jag ser fram emot middagen. Trevlig fredagkväll!

xoxo, Anna

Likes

Comments

Now you see me, now you don't. Bilderna är som synes från två olika tillfällen, men hon sover gärna så här och på den här platsen, det är helt enkelt hennes plats.

Helgen är snart här, ha en härlig fredag.

xoxo, Anna

Likes

Comments

Här sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart. Lillen är har precis kommit upp och han håller på att fixa sin frukost. Idag verkar det bli rostat bröd med ost och tomat. Lilltjejen (Arya) verkar inte riktigt kry, hennes mage lät igår kväll och hon har ätit dåligt. Jag hoppas det går över idag så vi slipper åka till veterinären.

Nu är kaffet på plats. Senare (när jag varit ute med Arya och följt Christian till skolan) blir det en "Kusin Vitamin"-frukost.

Ha en bra onsdag (snart är det helg igen)!

xoxo, Anna

Likes

Comments

Här sitter jag i godan ro med go’fika... Jag fick en liten stund över mellan olika möten och då ska man väl passa på. Det är inte ofta jag äter vitt bröd med gott pålägg, så jag njöt. Supersmarrigt.

Ha en härlig tisdag!

xoxo, Anna

Likes

Comments

Idag lagade min älskling Pot au feu, jag hittade en översättning som löd ”kruka i elden”. Det var supergott, sej med potatis och grönsaker och lite hetta. Vi inledde med lite stekt Saganaki, också mycket gott. Familjen ska avsluta med Crêpes Suzette...

Trevlig fredagkväll!

xoxo, Anna

Likes

Comments

Idag är det blötsnö i Skåne. Det är inte det bästa föret för Arya ur skönhetssynpunkt. Men efter en liten dust på "skötbordet" är hon fit for fight igen. Snart är det läge för bad igen efter konstens alla regler.

Trevlig tisdag.

xoxo, Anna

Likes

Comments