Hjälp!!!
Mina naglar blir bara kortare och kortare, dom delar på sig hela tiden. Jag smörjer mina händer flera gånger om dagen och nu i senaste Glossy lådan fanns det nagelbalsam med, dom visste att jag behövde det, så nu penslas det på två gånger om dagen
Jag är nog inte ensam och bli torr om händerna denna tid på året.
Har du tips så dela med dig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Köpte detta idag och det kanske kan rädda utväxten ett tag, de bleker håret gradvis och ger en naturlig look, man får bara använda de 3-5 gånger sen får man ha uppehåll.
Lätt och spraya i fuktigt hår, kamma så blir de jämnt fördelat, fön eller solljus hjälper till också.
Jag har haft något liknade för många år sedan som dom slutade me tvärt, de hjälpte iallafall så nu hoppas jag på under med detta.
Nu blir de tv! Godnatt!

Likes

Comments
Man vaknar upp till en mörk och dimmig morgon, då kan man passa på och tända några ljus och kura upp sig i soffan.
Men nu ska jag ta en sväng till lilla mamma, och sen blir det en sväng till Rusta, gillar den affären mer än tidigare, fräsch och mera ordning!
Vad ska du göra då?

Likes

Comments


I går var det tjejkväll här i vår lilla stad igen, kul när det ordnas för det är rabatter överallt och det gillas ju av alla (killar, det ordnas även killkvällar)
Men jag sprang runt och tittade lite innan, vi har en ren skoaffär bara, brukar kunna hitta där men när det är mycket folk så hittar jag ingenting.
Jag slår gärna mig ner i soffan och letar på nätet i stället och jag älskar ellos för dom har alltid bra rabatter, köpte dessa VAGABOND med 40% rabatt och det är bra pris de!
 Så shopping på morgonen är inte fel :)

FREDAGSMYS I KVÄLL

Likes

Comments


Som säkert alla har märkt så är ju kylan redan här och jag gillar inte kyla alls, jag är en sommarmänniska helt och hållet. Om jag kunde få välja så skulle jag bo utomlands mesta delen av året sen komma hem till sommaren några månader bara :)
Vilken årstid gillar du mest?

Likes

Comments


TORSDAGSTEMA - I LIKE 

Min syster Kicki och jag åkte på roadtrip, detta är en plats som vi hittade längs vägen strax innan Kalix och klockan är 02.15, jag tänker ofta på våran mysiga resa som säkert kommer göras om..
I LIKE
 
Flera fina I LIKE billder hittar du

Likes

Comments


Jag svängde förbi M-huset idag för där kan dom få in lite fina och roliga saker ibland, hittade denna lite plåtskylt för endast 19kr, fanns flera olika texter men just denna Liten och kaxig stämmer ju så bra på lilla Tyra :)
Nu ska jag packa ihop och cykla och jobba! Ha en bra em/kväll mina vänner!!

Likes

Comments


 En nyckel som kom bort när kistan köptes på loppis i augusti
och idag när vi var ute och letade efter onsdagstemat så kom den fram, vilken tur man kan ha!

(Första gången jag är me här och jag kommer tillbaka :))

Fler UPPHITTAT finner du här:

Likes

Comments


En trist och grå dag därför blir bilden också grå, kunde inte sova efter nattpasset på en gång och väl när jag hade somnat blir jag väckt av att dörrklockan ringer som den aldrig annars gör.
Springer upp och kikar i dörrhålet och ser ingen där??? tillbaka till min varma säng, drömde jag eller är det någon som tjuvringer bara??
Ja ja ligger och vrider och vänder på mig en stund men går till slut upp, måste ju somna i kväll som vanligt i stället.
Nu sitter jag och dricker kaffe i stället, kanske kan ge mig lite energi :)

HEJ DÅ!!!

Likes

Comments