Vi kom iväg till på en liten promenad iallafall, men det blåste lite kallt så det blev inte så långvarigt. Nästa gång packar vi med fika för det måste man ju ha med sig.
Annars har det inte hänt så mycket mer, det blir nattjobb igen och sen så är jag ledig fyra dagar :)
HEJDÅ!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Idag hade jag klockan på fem men vaknade strax innan, jag är ju morgonpigg, de är bara så :)
Ska ju jobba på annan plats fram till em och sen väntar nattjobb så lite sova där i mellan kommer behövas.
Tror dom har lovat strålande väder idag och det är typiskt för den har inte orkat kika fram när jag vill, kanske hinner vara ute en timme iallafall.

Ha en bra dag allihopa!!!

Likes

Comments


Det var ju det här med godisförbud, vinförbud och allt annat onyttigt, syrran bröt löftet i lördags och därmed blev hon skyldig mig 50 kr, så idag kom pengarna på posten, tack!
Får väl  se om jag måste skicka tillbaka slantarna en dag men än så länge har jag hållit löftet och ska göra det också!!!
Vissa dagar är man extra godissugen då får man äta en frukt eller annat i stället!


Likes

Comments

Fick se dottern på Aftonbladets Live Tv i morse när jag njöt av min goda frukost. Hon var med och pratade om modet från Oscarsgalan.
Nu ska jag göra lite nytta fast jag är bra trött!! Hej så länge!Likes

Comments

Synd att jag redan har köpt ett vardagsrumsbord för annars hade jag velat ha detta som IKEA har fått in, det roliga är att det bara säljs i Västerås och Älmhult så det finns inte i så många upplagor.
Bordet heter Lövbacken och kostar 495kr, bra pris också!
Detta borde är det som såldes först i ett platt paket från IKEA på 50-talet, så nostalgi!

Nej vad ska du hitta på idag då? Själv har jag ett riktigt hästpass idag, jobb 7.30-21.30 så då vet man var man gör idag! 

SKÖNA SÖNDAG!! NJUT!!!

Likes

Comments

Idag när jag slutade jobbet så hade solen kommit fram, va härligt och få traska hem i ljuset.
Man fick energi av solen så nu hoppas jag att den kommer tillbaka snart igen!
Mysig kväll till er!

Likes

CommentsNu när syrran och jag inte får äta godis och andra onyttigheter så ska jag själv ha små priser, så när en månad har gått och jag har fixat det så får jag köpa mig något kul som t.ex ett Edblad-smycke, en väska eller annat :)


Så om 3 veckor får jag köpa detta armband :) Jag måste fixa det fast mannen sitter med sin Marabou chokladkaka i handen och jag äter min goda frukt.
Peppa mig nu!!

Nu har jag jobb som väntar dagtid hela helgen och det är mina två dagpass jag gör i månanden.
Trevlig lördag!!!

Likes

Comments


Jag har varit i fixartagen idag, har rensat lite i klädkammaren, varit till återbruket, handlat och nu har jag gjort god hummus som jag ska ha som pålägg på Finn crisp, en tomatskiva på så smakar det ännu bättre. Måste ha lite gott i helgen nu när jag ska jobba dagtid och nyttigt är det också :)

 
När jag var och handlade hittade jag denna, blomkål Romanesco, ser ut som en liten julgran. Den är bara fin och titta på. Jag frågade killen i butiken hur den smakar men han hade glömt, men jag tog den iallafall för här ska testas!

Googlade om den:
Romanesco har en mild kålsmak och används på samma sätt som blomkål. Konsistensen är krispig om den inte kokas för länge.
Färgen är ljusgrön och smaken är mild. Romanescon är dessutom vacker rå eller lättkokt till garnering.


 Har du smakat den?

Likes

Comments


Mina snökedjor som jag verkligen gillade från första gången va ju inte så bra för efter en natt så hade dom rostat på min hallmatta och då blev jag inte så glad!!
Mailade tidningen där jag fått dom ifrån och sa som det var, fick svar efter ca ett dygn och dom lovade skicka nya som var rostfria, varför fick jag inte det på en gång??
Han som skrev att orsaken var väl att jag gått på en saltad väg, hur ska man kunna veta var det är saltat och ej och oftast saltar dom bara stora vägarna :)
Men sen tredje dagen när jag gått ca 2km så gick kedjan sönder på ena så den fick jag slita av och ha kvar kedjorna på vänstra skon bara, vilket skit!!

Hoppas nu mina nya hinner komma innan snön är helt borta!

Godmorgon förresten!

Likes

Comments