Nu har blomman slagit ut och fler är på väg, är de någon som kan namnet på denna fina blomma??

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

21 kronor :)

Godmorgon, idag visa termometern på minus så nu är de mössa på när jag går första rundan i allafall.
Sen kan jag berätta att min smärta i foten har minskat en hel del, fast jag är illamående och igår hade jag lite feber så jag blir hemma från jobbet denna vecka så jag kan börja med nya krafter på måndag, kan ju tala om att jag börjar längta till jobbet. Hur kul är de och vara inne hela dagarna?? Byter soffa gör jag under dagen i allafall :)

Idag är det som sagt sista dagen med 50-öringarna, kom på att jag hade några i skålen, hela 21 kronor är det. Så nu när jag ska skjutsa Karro till tåget tänkte jag nästa gå in på macken och köpa en tidning för dessa pengar :) Undras om personalen blir glada??
Men pengar som pengar eller?? Få se om jag törs.
Hej så länge!!

Likes

Comments

Titta vad fina tavlor man kan vinna hos Nina så om du också vill vara med och tävla så kika in till henne.
Hon är superduktig, hon målar och gör andra grejer också.

Nu ska jag vinna!! :)

Likes

Comments

Bladen har blivit röda och blommorna börjar ta form


Den ser ju lite konstig ut :)
Godmorgon, själv har jag redan varit uppe några timmar fast klockan bara bara är 06.19, de är inte så lätt och sova när någon står och hugger med knivar i foten, börjar ju ändå bli lite bättre men man blir bra slut, sen att tabletterna gör en illamående gör ju inte allting bättre precis, nu ska jag sluta gnälla. Jag älskar livet!!! :)

Sen undrar jag om någon vet vad detta är växt, ser ut som en utomjording. Jag köpte denna slingerväxt till sommaren och de stod att den skulle vara snabbväxande med blåa blommor, har aldrig sett blommorna men nu börjar de komma någe konstiga köttätande blommor ser de ut som.

Kan någon säga vad de är för blomma?? om den är flerårig eller så?

Ha en bra dag allihopa!!!

Likes

Comments

Hon har ritat detta fina kort,kolla foten på nallen och sen har hon fått me lilla Tyra cokså :)

Jag har redan ramat in kortet, de ska sparas och hängas upp :)
Va glad jag blev när posten kom idag, ett endaste litet kuvert kom och jag såg direkt på handstilen vem det var i från min Kicki som gjort ett fint kort till mig, blev så glad så glad.
Tack Kicki!!

Likes

Comments

Bild: lånad av KarroDet har gått så bra för våran Karro, hon jobbar på Aftonbladet med Sofis mode och Klick och nu är hon med och stylar upp årets IDOL, var kommer här näst??

Så nu ska jag fortsätta och glo på TV, ska bli kul och höra sen hur det gått till bakom kulisserna.
Ska flirta lite så jag får följa med en fredag:)

Likes

Comments


Marmaris beach

Snart har hela måndag gått och jag har inte gjort någonting, jo en ananaspaj har jag ju slängt ihop för jag fick fikabesök på förmiddagen av Karina och Leila, de var kul och ses :)
Sen har jag försökt och vila men de gick inte så bra, de värker till i foten så då är det inte så lätt och sova, men samtidigt är jag inte så trött heller.
Tur att jag inte kom i väg till Marmaris för det hade inte varit kul och blivit så där dålig där nere.
Nu kom Josefine på besök så jag ska ta hand om henne, ses senare!!

Likes

Comments

En som inte lämnar mig en endaste sekund är min lilla svans, de spelar ingen roll var jag går, hon finns efter hela tiden.
Så när jag sitter vid datan så passar hon på och vilar :)

Likes

Comments

Blomma från Kickis trädgård :)
Redan söndag och snart börjar jag jobba efter min ledighet, känns som jag varit ledig jätte länge. Men jag måste ju bli bra också så jag kan jobba, får jag bara sova så ska det nog gå kanske, väntar och ser.
Jag var ju som sagt och skulle beställa glasögon men dom jag hade bestämt mig för är för smala för progressiva, de står att man kan ha de men de var ingenting dom rekommendera
Så jag började leta igen men hittade ingenting, vi får in nya hela tiden så kom in nästa vecka igen. Vill ju inte ha stora tv-rutor precis :)
Nu ska jag dricka te med Ayman som kommit upp, hej så länge!

Likes

Comments

tired Pictures, Images and Photos

Blev en ganska så sömnlös natt, hade så j...a ont så jag visste inte vad jag skulle göra, tur att datan finns så man kunde skingra tankarna på annat.

Så idag har jag cyklat till apoteket och sen hyrt film för idag blir de en vilodag, hoppas nästa natt blir bättre, men dom säger visst att värken kommer kväll/natt, tabletterna kanske har börjat verka för jag har redan nu hunnit med 5 stycken.
Min fot är ju lite svullen så jag får inte på mig inneskorna, haha
Nu lite kaffe på detta, Ayman har åkt iväg för och handla, han måste ju ta hand om mig nu :)

Likes

Comments