Sista inlägget för i år. Vi har ätit en jättegod middag, nu orkar vi knappt resa på oss.
Jag säger de igen GOTT NYTT ÅR!!!
Jag sa ju de redan igår men de var visst för tidigt :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag fick en fin present av ica Maxi igår, man får visst det när man fyller lite jämnt, men jag vet inte riktigt hur dom tänker, checken gäller till den 24 januari och jag fyller den 30 januari (nu vet alla när jag fyller)
Ska jag fira min dag en vecka innan eller ska man bjuda på gammal tårta? Det är ju jättesnällt att dom bjuder men dom får se över sina datum.
Så det kanske blir tårta idag, annars har man väl glömt bort det.


PS: deras Prinsesstårtor är supergoda :)

Likes

Comments

Jag kan ju börja med att det är svinkallt ute, Tyra ville redan gå ut klockan 7 för hon löper och då vill hon gärna spana in killarna. Men vi träffade tyvärr inte på en endaste hund och hon ville själv inte vara ute så länge för hon upptäckte hur kallt det var.

Jag ska jobba mitt sista pass för i år, de är bara på fm så det går bra, sen ska jag handla det sista för kvällen, men jag vet ännu inte vad vi ska ha till efterrätt, kom med förslag :)
Jag är lite lat idag så jag tar bilen, ska ju handla efter jobbet och det är en bra ursäkt.

Ha de bra!!!!!

PS: vet att jag var tidig med min nyårshälsning, sätter ut en till i kväll :)

Likes

Comments

Min ena randiga tröja är spårlöst försvunnen, mina bästa jobbartröja. Jag kan ha glömt den i tvättstugan, så en dag kanske en man på 80år kommer gående i min randiga tröja... Ska då fråga om han också köpt den på Gina? Beställde nu 2st på en gång, lagom pris.

Likes

Comments

Nu sitter syrrorna i mitt kök och ska fixa Karolines bokslut, Josefine har läst bokföring så hon får hjälpa syrran nu, dom verkar ha roligt där inne så jag smög in och tog ett kort på dom. Båda har egna bloggar, Josefine hittar ni här www.morotenochjag.blogg.se och Karoline finns på www.radarzine.com/blogg/fashion-flash och hon skriver också modesidorna i tidningen Okej.
Undras om hon kommer och gå plus??? :)Likes

Comments

Köpte ett nytt pussel idag när jag var och handla, så nu har jag kört iväg Ayman :) han skulle träffa en kompis. Så nu jag sitter och pusslar, lyssnar på nya Niklas Strömstedt och dricker kaffe, sen blir de datan ibland.
Fast jag vet inte om pussel är avkopplande riktigt för man blir ju stressad om man inte hittar biten, men pussel hör julen till, ciao!

Likes

Comments

Tyra tyckte inte det vare ett dugg kul när jag skulle knäppa kort, hon ville inte alls idag. Så det blev många kort och inga bra resultat direkt, man kan ju inte vara snygg på kort jämnt.

Likes

Comments


Tyra är som sagt en liten hund just nu, men nu börjar vi undra här hemma vad som händer med henne, hon har blivit zickzackig på ryggen.
Är hon på väg att bli en huggorm?
Det här med kinesiska horoskop, först hund och nu orm.
Sätter ut en bild när hon är färdigutvecklad :)

Likes

CommentsIdag har jag suttit uppe sen kl.4.30, vem kan sova när man inte får någon luft och gommen är alldeles torr. Har snytit ut halva hjärnan snart, känns det som.
Det kanske blir bättre efter man har fått varit uppe ett tag, har ju ingen feber i allafall.
Tur att jag är ledig idag då!
Nu ska jag äta lite yoghurt och sen dricka lite te så kanske man vaknar till eller så kanske man kan sova på soffan en stund, Tyra håller ju mig sällskap i allafall.

Likes

Comments