Erik Grönvall var ju klart bäst i kväll, jag har lyckats hålla mig vaken hela programmet, mina ögon är smala för jag har kisat. Nästa gång ska jag köpa progressiva glasögon för de är jobbigt och byta från datan till tv-n, de är tröttsamt. Nu ska jag kika på film och sen väntar kudden på mig, godnatt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Har Abba i bakgrunden nu och man blir ju så glad av och höra dom. Deras musik tröttnar jag aldrig på, bra städmusik också. Ska kanske börja lyssna på dom varje morgon så man får en bra start :)

Likes

Comments


Kärleksört plockad hos Klåvus
Nu hemkommen från personalmötet, sitter med en ny kopp kaffe. Vänder mig bakåt och kikar på mina fönster flera ggr men jag kommer inte till skott för och börja tvätta dom och sen byta gardiner, skjuter upp det till nästa vecka. Ska ju ha tvättstuga nu så jag känner inte för de, måste ju vila om jag ska jobba i morgon :), vilken ursäkt. Har ju hela helgen på mig!

Likes

Comments


Jossan hittade en coolt halsband till mig, den måste jag ju bara ha. Finns på http://www.cocoo.se/ För tillfället slut i butiken :(

Likes

Comments


Fick ögonskuggor av Karoline igår + tvålar och en parfym, man får visst saker när man har många läsare, men dit når ju aldrig jag.
Färgerna var ju lite väl vågade, bli inte rädda om jag kommer alldeles lila runt ögonen, har inte varit med i något slagsmål utan jag har tagit på en av höstens färger kring ögonen. Det finns en färg som jag gillar i allafall, den kommer jag använda utan att känna mig utspökad.
Tack Karro!

Likes

Comments

Tyra och jag var ute och tog lite höstbilder :)

Likes

Comments

Varit uppe sen fem, myror i brallan
Jag är ledig efter min jobbhelg, tjoho. Ledig och ledig, snart ska jag åka hem till mamma och pappa, ska packa mammas väska för hon ska till Solgården (avlastningshem). Det har visst blivit min uppgift sen hon började där.
Sen vidare till jobbet, glömde min plånbok i väskan där. Sen har jag tagit till uppgift och handla kaffe, te, toapapper, tvål m.m till vårat arbetslag (skyll mig själv).
em måste jag tvätta fönstren i v-rummet om det inte regnar, har haft svårt och hitta gardiner som passar. Har en längd hemma på prov, måste se om den passar nu. Sen har jag inte planerat någe mera idag, vad ska ni göra?

Likes

Comments


Detta par skor stod mitt på hallgolvet i morse, hon orkade inte ens ställa dom åt sidan. Förstår det efter en helkväll i dessa eiffelhöga skor. Jag skulle inte ens komma fram 5 meter i dom. Undras hur hennes fötter mår idag, men man kanske ska vara lite berusad för att kunna gå i dom.

Likes

Comments


Nu blir det mest jobb denna helg, ska ju inte klaga för jag har ju varit ledig i veckan, så de blir nog inte så mycket bloggande för mig. Nästa helg åker Ayman och jag på kryssning, kul och komma iväg och äta gott och se lite folk :), så nu har jag något och se fram emot.
Nu ska lilla Tyra ut innan det är dags, men kanske skriver mer sen. Ha en bra dag allihopa!

Likes

Comments