tack

Här har det varit tyst, under ca en vecka. Jag har haft det lite tufft och har inte haft någon lust alls, till att blogga. Sedan vill jag inte skriva inlägg bara för att skriva. Jag vill att det skall betyda något och jag vill känna att det är roligt.

Jag vill verkligen tacka er för era enormt fina kommentarer i förra inlägget. Det värmer verkligen så mycket, speciellt just då, när jag var mitt i det. Att få känna att man inte är ensam, att det finns folk som förstår. Att ni tog er tiden att skriva, för att få mig, som ni inte ens känner, att må bättre! <3

Efter den dagen har jag faktiskt mått relativt bra. Lite upp och ner psykiskt men så är det alltid, man får se de små vinsterna och ha delmål uppsatta för sig själv. En sak i taget. Jobbet har rullat på väldigt bra och det är ett väldigt stort steg på vägen för mig då mitt jobb är något jag verkligen värdesätter. Jag har verkligen så himla fina människor runt omkring mig, som jag uppskattar så mycket. Det är verkligen något man aldrig ska ta för givet, dina nära & kära. Uppskatta varandra. Alltid.


Gillar

Kommentarer

IzabellaAmelie
IzabellaAmelie,
Världens finaste , underbaraste Anna. Vill bara säga att jag finns ♡ Jag har varit där och jag vet också hur kämpigt det kan vara. Finns för dig dygnet runt. Bara att skriva. Ta hand om dig och kom ihåg, VI FINNS HÄR FÖR DIG.
nouw.com/izabellaamelie
annasundin
annasundin,
Fina Bella <3 Tack verkligen, det betyder så mycket!!! Hoppas det går bra på jobbet, det är du värd!!! Puss <3 <3
nouw.com/annasundin
jenniferlinneaa
jenniferlinneaa,
Kramar till dig fina du 💖
nouw.com/jenniferlinneaa
annahjerpe
annahjerpe,
Kram till dig 😘 Ta hand om dig!
nouw.com/annahjerpe
Esther
,
Hallå nu får du ta och uppdatera!! Haha. ❤️
Aloelifestayhealthy
Aloelifestayhealthy,
Vilken underbar jacka, kramis!💞
nouw.com/aloelifestayhealthy
kamagra,
Rekommenderar Kamagra för orgasm! Kamagra ger kraftfull erektion och sköna sexuella upplevelser! Potensproblem är idag ett mycket vanligt symptom. Relationer lider ofta när den ena sexuella partner har potensproblem och erektionsproblem. Det sägs att över 60% av män upplever problem med potensen. Många män med Potensproblem upplever sexuella problem att deras sexlust minskar eller försvinner. Det är även vanligt att utlösningen blir fördröjd eller uteblir. Kamagra är idag den bästa behandlingsmetoden mot potensproblem. De underlättar blodflödet till penis så att ett naturligt stånd uppnås. Intimleksaker.com säljer billiga Potensmedel men tummar aldrig på kvaliten. Intimleksaker.com saluför endast mediciner som är medicinskt godkända och direkt från tillverkaren. Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren och apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få bättre erektion. Du får Potensmedel, Sexuella Hjälpmedel, Sexualmedicin, Sexlust, Sexmedel, Sexhjälpmedel, Lusthöjande, Potensmedicin, Potenspiller, Sexpiller, Sexhjälp. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i Potens väg för att kunna genomföra samlag.

http://intimleksaker.com
http://intimleksaker.se
http://sextoyonlinestore.com
http://potensmedel.co.uk
http://kamagrabutiken.se
http://kamagrabutik.se
http://kamagra24seven.com
http://viagraunion.com
http://kamagra.dk
http://40-plus.se
http://30-plus.se
http://60-plus.se
http://dejtingtjänster.se
http://svenskporrindustri.se

Med Vänlig Hälsning
Mediachef Stockholm Stad
Peter Bergstrom
intimleksaker.com